“Exista defecte ale barbatilor pe care femeile le trec cu vederea,insa nu pot trece peste anumite comportamente”, a declarat Nikki McReynolds, una dintre persoanele care a coordonat studiul.

Totodata, a mai afirmat: ,,Poate ca barbatii obisnuiti nu vor putea sa-linvinga pe David Beckham, dar pot face cateva schimbari minore, care vor face diferenta”.

Cele mai comune „defecte” ale barbatilor se pare ca tin de modul cel mai banal de socializare, de la problema vesnicului capac de wc, pana la faptul de a fi neprietenos cu amicii iubitei. Toate sunt lucruri care-i fac pe barbati sa-si dea mana, caci, orice am spune, niciunul nu scapa de aceste mici greseli de comportament.

In aceeasi masura, studiul a mai aratat ca o treime dintre femei trec cu vederea peste faptul ca partenerii lor se uita des la sport, daca acestia le sunt aproape cand au nevoie, cand simt ca trebuie sa discute cu ele, sa leimpartaseasca si cele mai mici probleme, dar sa le asculte totodata. Totusi, o femeie din cinci este convinsa ca,in fapt, barbatii mimeaza ca le asculta, fiind cu capulin alta parte.

Daca ar trebui sa facem un portret al barbatului perfect, atunci se impune sa avem in vedere lista cu cele mai comune defecte, dar si cele mai enervante:

1. Nu se „potrivesc” cu familia partenerei
2. Ii folosesc periuta de dinti
3. Nu lasa toaleta curata
4. Ii urasc pe prietenii femeii
5. Nu se descurcain preajma copiilor
6. Sunt lenesi
7. Nu-si rad barba prea des
8. Lasa unghiera „deschisa” dupa ce o folosesc
9. Conduc prea repede
10. Sunt morocanosi
11.isi iubesc mama exagerat!
12. Nuinchid usa de la baie cand folosesc toaleta
13. Lasa hainele murdare aruncate pe jos
14. Nuisi penseaza parul facial
15. Critica modulin care conduce partenera lor
16. Ragaie sau flatuleaza
17. Nu le plac cainii
18. Nu isi ajuta partenerele la curatenie
19. Se uita prea mult la sport
20. Nu isi ajuta partenerele la gatit.