La câteva ore după altercaţie, Chris Brown a postat o fotografie pe Twitter în care apare cu o tăietură în zona bărbiei. Rapperul a şters după câteva ore acea fotografie, ca şi comentariile care o însoţeau, informează thesun.co.uk.

 

Chris Brown

 

Disputele dintre cei doi rapperi sunt de notorietate, fiind alimentate de speculaţiile apărute în ultimele luni despre relaţia pe care Drake ar avea-o cu Rihanna, fosta iubită a lui Chris Brown.

Cei doi muzicieni s-au întâlnit miercuri seară în clubul newyorkez WIP, iar Chris Brown a trimis o sticlă de şampanie, pe post de "ofertă de pace", la masa la care se afla Drake.

 

Drake

 

Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, sticla i-a fost returnată cu un bilet în care Drake a scris: "Mă culc cu iubirea vieţii tale. Împacă-te cu ideea asta!".

Acel mesaj l-a înfuriat pe Brown, care s-a îndreptat spre masa lui Drake, dar rivalul său i-a aplicat rapid o lovitură de pumn.

 

Chris Brown

 

Înainte ca Brown să se dezmeticească, un bărbat din anturajul lui Drake l-a lovit apoi în faţă cu o sticlă.

Agenţii de pază au intervenit şi i-au despărţit pe cei doi bătăuşi, iar Drake şi prietenii săi au părăsit imediat clubul, afirmă site-ul MediaTakeOut.com.

Chris Brown, care şi-a arătat bărbia plină de sânge în fotografia de pe contul său de Twitter, înainte de a şterge acea postare, a mers apoi la un spital din apropiere.

După ce a fost externat, rapperul a postat un alt mesaj pe Twitter: "Cum să petreci cu negri plini de ură? Lol... Aruncând sticle precum fetele? Să vă fie ruşine!".

 

Rihanna

 

Chris Brown, în vârstă de 23 de ani, s-a despărţit de Rihanna în februarie 2009, după ce a agresat-o în seara care a precedat gala premiilor Grammy - agresiune pentru care a fost condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii şi la impunerea unui regim de libertate condiţionată timp de cinci ani.

În ciuda rivalităţii lor declarate, o piesă - ce nu a fost deocamdată lansată în mod oficial - intitulată "Yamaha Mama", interpretată de Chris Brown şi Drake, a fost postată pe internet luna trecută.