Fost superstar din wrestling, CM Punk, a fost invins la primul sau meci in MMA de catre Mickey Gall in main event la UFC 203. Omul care reusea sa fie timp de aproape un an campion WWE s-a antrenat timp de 2 ani pentru debutul in octogon insa lucrurile nu au mers cum si-ar fi dorit.

Punk a incercat sa tina lupta departe de podea insa Gall, cel care isi castigase precedentele 2 lupte din UFC prin submission, a reusit sa-l duca in cateva secunde la podea. Punk a incercat sa se apere dar nu a reusit sa reziste decat 2 minute si 14 secunde - Gall l-a prins pana la urma intr-un rear-naked choke si Punk a cedat.

"In viata, fie incerci marele succes, fie mergi acasa. Imi plac provocarile. Asta a fost un munte urias de urcat si nu am reusit astazi dar asta nu inseamna ca voi renunta, nu inseamna ca ma voi opri. Apreciez sprijinul fanilor. Evident ca Mickey este un luptator al naibii de bun. Ma voi intoarce, nu m-am distrat niciodata atat de bine in viata mea exceptand cand m-am casatorit.

Stiu ca exista multi care se indoiesc. Asculti, in viata mereu esti trimis la pamant si trebuie sa te ridici. Daca este vreun copil caruia parintele sau un profesor sau cineva pe care il admira ii spune nu cand ar trebui sa-l sprijine, nu-i ascultati. Credeti in voi. Uneori rezultatul nu este cel pe care ti-l doreai. Dar adevaratul esec in viata este sa nu incerci deloc. Stiu ca suna ciudat de la un tip care tocmai si-a luat bataie, dar ce conteaza: m-am distrat de mine. Multumesc, Cleveland", a spus CM Punk in discursul de dupa meciul cu Mickey Gall.

Punk, 37 de ani, a primit insa multe mesaje de incurajare din partea fostilor adversari din wrestling dupa infrangerea in fata mult mai tanarului Gall, 24 de ani. "Din punctul meu de vedere, Punk a castigat deja prin intrarea in octogon" a scris Chavo Guerrero pe Twitter. "Tine capul sus, nu conteaza ce spun oamenii", a spus si R-Truth.