Fotofii cu Wentworth Miller din perioada in care juca in serialul Prison Break (2005-2009) langa o fotografie din 2010 cand avea kilograme in plus au circulat pe retelele de socializare in weekend ceea ce l-au facut pe actor sa reactioneze intr-un mod neasteptat pe pagina sa de Facebook.

Alaturi de cele 2 poze era descrierea: "Cand evadezi din inchisoare si auzi de monopolul McDonald's". Wentworth Miller a publicat o captura cu acel meme, spunand ca "imi era greu sa respir cand l-am vazut".

"In 2010, semi-retras din actorie, incercam sa nu ies in evidenta din mai multe motive. In primul rand, aveam ganduri sinucigase. Rusinat si indurerat, ma consideram deteriorat. Si vocile din mintea mea imi spuneau sa o iau pe drumul autodistrugerii. Nu pentru prima data.

Am avut probleme cu depresia din copilarie, este o lupta care m-a costat mult, oportunitati, relatii si mii de nopti nedormite" spune actorul care a explicat ipostaza in care a fost surprins.

"In 2010, in punctul cel mai jos al vietii mele de adult, cautam in orice loc conform, eliberare, distragere a atentiei. Si m-am indreptat spre mancare. Putea sa fie altceva. Droguri, sex. Dar mancatul a devenit lucrul pe care il asteptam cel mai tare. Ma bazam pe asta sa merg mai departe. Au existat perioade in care punctul culminant intr-o saptamana era dat de mancarea preferata si un nou episod din Top Chef. Uneori era suficient, trebuia sa fie. Si m-am ingrasat. Mare scofala!" a mai spus actorul.

Wentworth Miller continua apoi sa vorbeasca despre depresie si ii indeamna pe cei care au ganduri sinucigase sa apeleze la familie, prieteni, sa ceara ajutor pentru a supravietui.

Un nou sezon din Prison Break va aparea in aceasta vara, Wentworth Miller si Dominic Purcell urmand sa reia rolurile celor doi frati.

 

 

Today I found myself the subject of an Internet meme. Not for the first time. This one, however, stands out from the...

Posted by Wentworth Miller on Monday, March 28, 2016