Tema din acest an a evenimentului a fost ”Camp:Notes on Fashion”, inspirată de un eseu scris de Susan Sontag în 1964, iar vedetele au înțeles rapid că pentru a se adapta trebuie să profite la maximum de exagerarea ținutelor și de umor. Chiar dacă pentru participantele la Gală, alegerea rochiilor și a accesoriilor a fost mult mai ofertantă, nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos și au optat pentru elemente care să-i scoată în evidență. 

Benedict Cumberbatch a sosit la brațul soției lui, Sophie Hunter, într-un costum alb și o pălărie asortată. Pantofii cu un model special nu au putut trece neobservați, iar energia pozitivă și zâmbetul constant au completat apariția acestuia.

Jared Leto, actor și solistul formației Thirty Seconds to Mars, a șocat prin ținuta aleasă, o rochie de mătase cu mâneci lungi și diamante, la care a ales ca accesoriu o replică din ceară a capului său decapitat pe care a purtat-o ca pe o poșetă. 

Frații Jonas au apărut și ei alături de partenere; Joe a apărut în pantaloni și pantofi negri la care a ales o helancă neagră cu un mix de culori asortate ținutei purtate de Sophie Turner. De cealaltă parte, Nick Jonas a avut un costum alb pe care l-a accesorizat cu elemente sclipitoare asemănătoare celor care apăreau pe ținuta Priyankai Chopra

Rami Malek și-a păstrat eleganța caracteristică și a optat pentru o ținută ”all black” la care a adăugat o cămașă de catifea, strălucitoare și o broșă de 18 carate; cizmele cu dungi roșii și negre au completat outfit-ul actorului.

Tommy Hilfiger și soția lui au purtat cu mândrile culorile steagului american, Tommy având un costum bleumarin cu un imprimeu care avea stele cu diamante sclipitoare. Cămașa albă, papionul negru și pantofii sclipitori au fost elementele de detaliu care au impresionat audiența. 

Într-o seară marcată de libertate și gândire liberă, a fost evident că fiecare a ales cu grijă elementele care să-i lase la vedere amprenta personală. 

 

Sursă foto: Getty Images