Cum e posibil sa ajungi sa castigi 18 milioane de dolari intr-un an urmandu-ti pasiunea? Ei bine, englezul Joe Wicks a gasit reteta secreta.

Pasionat de fitness, ba chiar un "fanatic" dupa cum se recomanda, tanarul are un cont de Instagram urmarit de o jumatate de milion de oameni si un site prin intermediul caruia le vinde celor interesati programe speciale de slabire, forta ori conditionare.

Fondator al The Body Coach, englezul s-a este antrenor de o buna bucata de vreme si a ajutat de-a lungul anilor mii de oameni sa isi intre in forma ori sa slabeasca.

Acesta are o adevarata "armata" de fani interesati de sfaturile sale.

Cu ce se ocupa barbatul care a ajuns sa castige 18 milioane de dolari pe an din Instagram si Youtube


De unde vin insa banii sai?

O intrebare cu totul legitima, mai ales cand vorbim despre un barbat care sustine ca ajunge sa castige 18 milioane de dolari intr-un an. Pe langa meseria de personal trainer, acesta a inventat un program special de 90 de zile, intitulat "90-day-sss (shape, shift and sustain), pe care il vinde cu 227 de dolari per bucata.

In primul an de la lansare, acesta a facut un profit de 1.7 milioane de dolari, dar cifrele sale cresc de la zi la zi. Boom-ul adevarat l-a dat dupa ce a ajuns la o jumatate de milion de urmaritori pe Instagram, dar si dupa ce a inceput sa fie cunoscut in mediul online si mai ales pe YouTube.

Pe contul sau de Instagram, firme foarte mari cumpara publicitate cu mii de dolari! Tot ce trebuie sa faca el este sa posteze o poza.