Am fost prezenti la petrecerea de Halloween la noul mall din Bucuresti, Park Lake, organizata de Cinema City. Pe langa ocazia acestei petreceri, am putut vedea si ce iti ofera experienta VIP la Park Lake. Scaunele sunt precum fotoliile, ai ecran cu touchscreen si mancare la discretie - desigur, nu lipsesc popcorn-ul si nachos-ul.

Filmul de groaza a fost putut vedea astfel ceva mai relaxat - macar sa stai cat se poate de comod daca esti incordat din cauza a ceea ce se intampla pe ecran! Merita o astfel de experienta? Cu siguranta, macar o data. Singurul risc este sa iti placa si sa mai vrei :)

 

Iata comunicatul oficial

O seara speciala pentru invitati speciali. Irina Margareta Nistor, Tily Niculae, Andrei Leonte, Ramona Solomon, Oana Cosbuc sau Nono Semen, alaturi de jurnalisti si bloggeri, au descoperit experienta VIP cinema ultra all inclusive de la Cinema City ParkLake, luand parte la o petrecere de Halloween ca-n filme, urmata de vizionarea in avanpremiera a filmului horror „Ouija: Origin of Evil”.

Cei peste 100 de invitati au participat la un party cool, intr-o atmosfera tipica de Halloween, si au avut parte de un adevarat tratament de star, de care se poate bucura orice iubitor de film care vine la Cinema City si alege VIP: cele mai bune conditii de proiectie a unui film si relaxare totala in sala, pe fotoliile premium reglabile cunoscute – deloc intamplator – si sub numele de „lazy boy”; dar si un meniu nelimitat constand intr-un bufet suedez rafinat, cu preparate pe toate gusturile, pregatite pe loc de un chef, nachos si popcorn delicios, precum si bauturi (alcoolice si nealcoolice).

Prin noul concept de cinema gourmet VIP, Cinema City mizeaza in continuare pe cele mai cool trenduri in cinematografie, imbinand de data aceasta gastronomia rafinata si filmul intr-o reteta perfecta.

Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro/vip.