Potrivit rezultatelor acestui sondaj, la care au participat 2.000 de persoane, femeia ideală trebuie să aibă abdomenul atletei Jessica Ennis, chipul cu pomeţi bine conturaţi al cântăreţei Beyoncé, părul mătăsos al mezzosopranei Katherine Jenkins şi privirea strălucitoare a cântăreţei Nicole Scherzinger, fostă membră a grupului Pussycat Dolls.

Beyonce

 

O surpriză a acestui sondaj a fost însă faptul că Samantha Cameron, soţia premierului britanic, a fost aleasă pentru cel mai frumos nas, deşi acesta este destul de lung şi bine conturat.

Nicole Scherzinger

 

În ceea ce priveşte bărbatul ideal, acesta trebuie să aibă alura de atlet a fotbalistului David Beckham, ochii de un albastru metalic ai actorului Daniel Craig, maxilarul puternic al actorului Brad Pitt şi surâsul dezarmant al actorului Ryan Gosling, potrivit sondajului citat de dailymail.co.uk.

David Beckham

 

Potrivit rezultatelor acestui sondaj, o persoană din cinci nu este mulţumită de corpul ei, în timp ce 46% dintre respondenţi spun că fac eforturi pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea şi aspectul fizic.

Daniel Craig