Organizatia Miss World a confirmat miercuri oficial ca Romania va fi reprezentata la Miss World 2014 de Bianca Fanu, scrie MEDIAFAX.

 

Conform noului regulament Miss World, o candidata este desemnata oficial ca reprezentanta a unei anumite tari doar in urma aprobarii candidaturii ei de catre Organizatia Miss World din Marea Britanie, nefiind suficient sa castige doar finala nationala a competitiei.

 

Bianca Fanu a castigat titlul Miss World Romania 2014 la sfarsitul saptamanii trecute, competitia fiind organizata intr-un club din Capitala, de agentia ExclusivEvent, care detine licenta Miss World in Romania.

 

"De cand eram mica, am visat sa fiu pe scena Miss World, motiv pentru care inca nu imi vine sa cred ca visul meu e pe cale sa devina realitate. Onoarea de a castiga titlul Miss World Romania 2014 si sansa de a reprezenta Romania in cadrul celei mai importante si prestigioase competitii de frumusete din lume vor face categoric ca aceasta experienta sa fie de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasa experienta din viata mea.

 

 

 
Voi face tot ce imi sta in putere sa promovez in fata intregului mapamond turismul, cultura si traditiile Romaniei", a declarat Bianca Fanu, Miss World Romania 2014.