Oamenii sunt atrași de spații cu multă lumina naturală, elemente rustice din lemn, dar și piese de mobilier improvizate sau neconvenționale. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care definesc un spațiu bine pus la punct și atractiv. Aspectul apartamentului însă nu este singurul factor care va influența succesul tău. Dacă te ocupi cu atenție de întreținerea acestuia și ai grijă ca toți cei care îți trec pragul să se simtă bine, vei putea să pui bazele unei mici afaceri cu imobile de închiriat. Iată câteva sfaturi:

Oferă atenție designului interior 

Un decor curajos nu are cum să dea greș în ceea ce privește un apartament închiriat în regim hotelier. Cei care se cazează acolo caută o combinație de vechi și nou, modern și rustic, așa că trebuie să faci tot posibilul să le ai pe toate. Nu-ți fie teamă să combini texturi sau nuanțe de lemn. Mobila living nu trebuie să se asorteze mereu, așa că încearcă să combini corpurile în nuanțe diferite de lemn, însă nu te îndepărta prea tare . De asemenea, mai multe texturi vor oferi o senzație de confort și vor face spațiul mai primitor. De exemplu, o canapea cu textura de catifea se va potrivi cu piese de decor din paie împletite , dar și cu niște covoare pufoase și fine. Poți opta pentru piese de mobilier second hand sau vintage, pentru că ai mai multe șanse de a descoperi combinații noi și inedite , precum și piese de decor unicat .

Fă-ți conexiuni

Succesul din lumea imobiliarelor se bazează într-o mare parte și pe conexiunile pe care reușești să le stabilești de-a lungul timpului. Fie că este vorba de dezvoltatori imobiliari sau alți mici antreprenori, trebuie să știi ce-ți poate oferi fiecare. De asemenea, echipele profesioniste de muncitori calificați te vor ajuta să pui la punct orice apartament, în timp util și cu ajutorul celor mai bune materiale. Trebuie să pui bazele unei relații bazate pe încredere cu muncitorii pe termen lung, pentru a putea să-ți duci la bun sfârșit planurile. 

Fă-ți reclamă

Serviciile de marketing pe care le pun multe companii la dispoziție te vor ajuta să apari în primele rezultate cu apartamentele pe care le oferi în regim hotelier, dar poți învăța chiar tu câteva dintre secretele publicității. Dacă dispui de suficient timp, poți face câteva cursuri de marketing online sau în persoană. Acestea îți vor oferi un sprijin pentru a învăța cum te poți folosi de ad-uri și rețelele de socializare. De asemenea, comunicarea continuă cu cei care se cazează în locațiile tale îți vor asigura un loc în topul cazărilor.

Optimizează spațiul din apartament

Una dintre greșelile pe care oamenii le fac adesea când decorează orice spațiu este să ignore potențialul spațiilor mici. Fie că este vorba de un colț în care poți instala o mică biblioteca , sau o zona în care plantele de cameră s-ar potrivi perfect, încearcă să nu lași niciun loc neexplorat. Un apartament pe care îl închiriezi prin Airbnb sau altă platformă de specialitate trebuie să aibă acel look potrivit pentru poze artistice postate pe Instagram. Mulți dintre turiștii care vizitează alte orașe sau țări își doresc să descopere obiective turistice de neuitat, dar și să se cazeze într-un spațiu în care se pot simți mai mult decât acasă – în casa visurilor lor. Așadar, alege să decorezi cu plante înalte , măsuțe de cafea pe care să așezi decorațiuni rustice sau statuete interesante. În principiu, spațiile mici care rămân nedecorate trebuie să devină atracția principala, iar cel mai simplu este să te folosești de accesorii.

Asumă-ți responsabilități

Un apartament în regim hotelier nu îți va da mari bătăi de cap și vei putea să te ocupi cu ușurință de tot ceea ce implică acesta. Însă atunci când vrei să cumperi mai multe proprietăți pe care să le închiriezi, vei avea nevoie de ajutor. În special dacă mai ai încă un job, partea de management ar trebui să revină unei persoane anume. Pentru a-ți fi mai ușor la început, ai opțiunea de a angaja un membru al familiei sau un prieten care are experiență în domeniu. Dacă preferi să te ocupi doar tu de tot ceea ce înseamnă apartamentele închiriate în regim hotelier, va trebui să-ți asumi responsabilități importante și să nu fii deranjat de telefoane târziu în noapte sau în alte momente inoportune, dar nici de drumuri care îți pot ocupa jumătate din zi.

Decorul potrivit pentru un apartament închiriat în regim hotelier trebuie să îi facă pe turiști să se simtă că acasă și cât mai puț în că într -un hotel. Cazarile potrivite pentru platformele precum Airbnb sunt cele care inspiră și care îi fac pe oameni să te contacteze de fiecare dată când se află in orașul tău . Nu uită că odată ce deții mai multe apartamente închiriate vei avea mai multe responsabilități, atât financiare, sociale, cât și personale. De aceea, este recomandat să apelezi la serviciile unui profesionist sau să angajezi pe cineva care se poate ocupă full- time de bunul mers al închirierilor.

Sursa foto: unsplash.com