Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să îți neglijezi imaginea și să renunți la stilul tău propriu. Dimpotrivă, le poți combina pe ambele, adică să faci față frigului, dar să fii și cool, simultan. Iată câteva sfaturi despre cum să îți alegi ținuta potrivită într-o zi de iarnă. 

Începe cu accesoriile 

Chiar dacă afară temperaturile sunt scăzute, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la ochelarii de soare, mai ales când prinzi una dintre acele zile care au un vibe de primăvară. Când ieși din casă, asortează-ți ținuta și cu o pereche de ochelari de soare, preferabil, negri, care să te facă să te simți ca un actor principal într-un film de acțiune, iar lumea să întoarcă după tine capul, întrebându-se: „Oare cine este acest bărbat misterios cu o asemenea atitudine cool și încotro se îndreaptă?”.

De asemenea, în acest context, și un ceas de mână ar ajuta, pentru că lumea te va percepe ca pe o persoană care știe că timpul costă bani, deci nu va irosi nicio clipă când va interacționa cu tine. În plus, dacă ai o afinitate pentru bijuterii, pune la gât un pandantiv, iar pe deget un inel, ca să ieși în evidență.

Continuă cu încălțămintea 

În cazul acesta, trebuie să iei în considerare condițiile meteo și temperaturile scăzute. Dacă primăvara sau toamna s-ar potrivi o pereche de pantofi, gândește-te că iarna ai nevoie de o pereche de încălțăminte impermeabilă, călduroasă și comodă. Drept urmare, alegerea potrivită în acest context, de exemplu, ar fi o pereche de ghete de barbati de la Deichmann. Nu îți face griji, pentru că acest tip de încălțăminte se poate combina cu orice alt obiect vestimentar, deci o să rămâi cool în continuare și, în același timp, picioarele tale vor avea temperatura optimă.  

Maleta merge mână în mână cu paltonul 

Dacă nu e foarte frig afară, renunță la clasica geacă, pentru că vrei să inspiri mai mult decât atât. De asemenea, renunță și la pulover, și înlocuiește-l cu o maletă, care să îți scoată corpul în evidență. Iar peste ea trage-ți un palton elegant, care să transmită atitudine și stil, să dea impresia că știi ce vrei de la viață, că ești în tendință. Un palton îți asigură doza aceea de rafinament, care poate lăsa cu gura căscată pe oricine, mai ales pe reprezentantele sexului frumos. În plus, când temperaturile permit un plus de îndrăzneală, poți înlocui maleta cu un tricou din bumbac, dar nu zăbovi prea mult pe afară, ci suficient încât să fii admirat de persoanele de pe stradă. Rămâi chipeș, rămâi cool. 

Vezi ce ți se potrivește: cu sau fără fes 

Depinde de ceea ce vrei să transmiți. Dacă vrei ca tunsoarea ta fresh să fie sorbită din priviri, iar ochelarii de soare sunt la locul lor, atunci renunță la confortul unui fes, pentru căldura pe care ți-o oferă imaginea. Pe de altă parte, dacă nu porți ochelari de soare, și ai părul foarte scurt, poți alege un fes cool, care să se asorteze cu restul ținutei și să ai o atitudine nonconformistă, chiar dacă este un accesoriu clasic. De exemplu, fesul ar putea avea o culoare stridentă, precum roșu sau galben, care să fie în contrast cu culoarea paltonului. 

Nu uita că dacă este iarnă, asta nu înseamnă că nu poți avea o imagine cool, datorită căreia să întorci capetele. E important să porți obiecte vestimentare călduroase, dar să o faci cu stil, în felul tău unic și să îți pui amprenta asupra imaginii tale. Astfel, vei impresiona cu siguranță și vei fi apreciat pentru gusturile tale în materie de fashion. 

Sursă foto: pexels.com