Fie ca iti place sau nu anotimpul rece, trebuie sa faci anumite schimbari pentru a nu fi afectat de schimbarile de temperatura. Acest lucru se intampla si cu cainele tau. Chiar daca e genul caruia ii place sa se joace in zapada sau o evita, nu trebuie sa ii neglijezi nevoile.

Iata un clip care iti prezinta cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul pentru ati mentine cainele fericit si iarna 

 

Asa cum spune si in clip: "tine cont de blanita". E foarte important sa fie protejat. O perie tesala te poate scapa si pe tine de durerile de cap date de caderea parului. Si o manusa pentru periaj poate fi extrem de utila. Samponul are, de asemenea, o importanta foarte mare. Gasesti multe variante.  Exista si spray-uri recomandate pentru anotimpul rece.

Hrana cainelui este foarte importanta, mai ales iarna. Poti gasi foarte multe variante si sa alegi in functie de ce adora cainele tau. Poate ii place chiar varianta cu carne de pui si somon. Sa nu uitam de recompense, stim cat de mult le adora cainele.

Sa nu uitam ca, desi au blana, frigul le poate face mult rau, mai ales in ceea ce ii priveste pe cainii de talie mica. O canadiana poate rezolva aceasta problema.