Kim Kardashian, o vedeta a reality show-urilor, care inca nu a incheiat din punct de vedere legal mariajul ei de 72 de zile cu jucatorul de baschet Kris Humphries, a decis sa aiba o relatie amoroasa cu muzicianul Kanye West, care ii este bun prieten de multa vreme.

"Kim si Kanye tocmai au inceput sa iasa impreuna in calitate de cuplu. Vor ca lucrurile sa fie simple la inceput si ei asteapta sa vada cum va evolua relatia lor", a spus o sursa.
Kanye West, in varsta de 34 de ani, si Kim Kardashian, in varsta de 31 de ani, s-au sprijinit unul pe altul, ca prieteni, in ultimii ani, iar rapperul chiar a fost de acord sa apara in emisiunea prezentata de Kim Kardashian pe postul de televiziune E!

"Sunt prieteni apropiati de ani de zile, dar au decis sa ofere o sansa relatiei lor amoroase", a adaugat aceeasi sursa.
La randul sau, Kanye West nu a fost chiar "timid" in privinta sentimentelor sale pentru Kim Kardashian. In noua sa piesa, intitulata "Theraflu", rapperul spune:

"Recunosc ca m-am indragostit de Kim... Cam in acelasi timp in care ea s-a indragostit de el.... Nu-i nimic fetito, fa ceea ce trebuie sa faci.... Din fericire, nu i-am cerut lui Jay sa il dea afara din echipa" (West se refera la bunul sau prieten prezentatorul TV Jay Leno, care detine The New Jersey Nets, echipa in care joaca Kris Humphries).

Kim Kardashian si Kanye West au fost vazuti impreuna miercuri seara, la New York, unde, potrivit presei americane, au mers la un cinematograf pentru a vedea filmul "The Hunger Games". Cele doua vedete au fost vazute din nou impreuna, a doua zi, joi, la restaurantul Serafina, unde au luat pranzul in compania unor prieteni.

Kim Kardashian se afla la New York pentru a participa, vineri, la emisiunea "Today Show".