Te-ar pune in incurcatura pentru moment, asa-i?

Cate locuri frumoase sunt in orasul tau fara sa le stii? Dar pe langa cate locuri ai trecut zilnic fara sa le observi? Sau cate colturi incredibile stii doar tu si ar merita sa le stie si altii? Care e locul preferat din orasul tau?

Uite care este topul iubitorilor de Heineken pentru 2 dintre cele mai vizitate orase din Romania

Constanta

Mini-rezervatia din incinta Delfinariului
Gradinile zoologice nu sunt chiar cel mai placut loc pe care sa-l vizitezi. Din fericire, mini-rezervatia din incinta Delfinariului este complet diferita de o gradina zoologica obisnuita. Aici, unele animale se plimba libere pe alei, lasandu-se mangaiate si hranite de vizitatori.

Farul Genovez
Acum 800 de ani, dirija circulatia navala in zona Constantei. Astazi, Farul Genovez nu mai ghideaza nicio nava, dar ii calauzeste catre el pe turistii ce viziteaza orasul.

Casa cu Lei
Patru lei pazesc, de deasupra coloanelor, aceasta cladire extraordinar de frumoasa, construita la inceputul secolului XX. De cine o pazesc? Din pacate, de degradare, cladirea fiind parasita din cauza costurilor mari pe care le-ar presupune restaurarea sa. Dar chiar si asa, ramane o bijuterie arhitecturala.

Insulita Ovidiu
Se spune ca pe aceasta insula a pasit Ovidiu, poetul latin exilat la Tomis. Ovidiu a petrecut timpul pe aceasta insula de unul singur, ceea ce nu mai este deloc cazul in prezent, cand vaporasul ce face legatura intre Mamaia si insula duce in fiecare zi sute de turisti la restaurantul ridicat aici.

 

Cluj

Acvariul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca

Cand inveti, printre altele, despre pesti, trebuie sa ii ai tot timpul sub ochii tai. Asa a aparut, in cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, un acvariu ce poate fi vizitat si de cei care nu sunt studenti ai acestei facultati.

Cimitirul Central
Un cimitir nu e chiar primul loc in care te-ai plimba, dar Cimitirul Central din Cluj chiar merita vizitat. Monumentele funerare impresionante si personalitatile inmormantate aici fac din acest cimitir o atractie, nu foarte vesela, dar foarte interesanta.

Muzeul Farmaciei
Pe vremuri, pastilele nu se vindeau in cutii albe, lucioase. Procesul de fabricatie si de ambalare al opurilor era mai interesant de atat. Cat de interesant, vei vedea la micul Muzeu al Farmaciei din Cluj.

Descopera si alte locatii inedite accesand aplicatia Open Your City