În toamna aceasta, colecţia David Beckham Bodywear prezintă noi piese de rezistenţă, cu un aspect vintage sport şi cu o puternică influenţă londoneză expusă în noua sa campanie publicitară ce va fi lansată la nivel global, începând de mâine, 22 august, în toată lumea, precum şi on-line.

David Beckham

 

Noua colecţie de articole esenţiale de corp dedicată exclusiv bărbaţilor care iubesc moda şi confortul în acelaşi timp, cuprinde tricouri de corp şi bluze cu mânecă lungă în nuanţe diferite de gri, alături de maiouri, seturi de câte trei boxeri sau pijamale din bumbac.

David Beckham

 

Campania publicitară este realizată de asemenea într-un vestiar de sport, pe stilul old-school londonez, în ton cu noile articole prezentate în această colecţie şi marchează cea mai recentă colaborare pe termen lung al lui David Beckham cu H&M.

David Beckham

 

După optsprezece luni de cercetare alături de David şi echipa sa, am creat o colecție Bodywear de noi piese clasice ce vor putea fi achiziţionate din departamentul de bărbați din peste 2800 de magazine H&M din întreaga lume, precum și on-line.

"Îmi place stilul sport old-school şi noile piese din colecția mea Bodywear de la H&M. Maiourile, pantalonii de pijama și bluzele cu mânecă lungă sunt deja preferatele mele, deoarece le pot purta pe parcursul întregului sezon.

David Beckham

A fost grozav să filmăm această nouă campanie în Londra de Est, într-un vestiar de modă veche. A fost ca și cum m-am întors la rădăcinile mele", declară David Beckham.

David Beckham

 

Topul celor mai bogati sportivi britanici

David Beckham conduce topul celor mai bine platiti sportivi din Marea Britanie.

Averea lui Beckham a ajuns la 180 de milioane de euro, fara a fi considerata si averea sotiei sale (40 milioane de euro), insa fotbalistul englez este foarte departe de cel mai bine platit sportiv din toate timpurile, Tiger Woods (600 milioane de euro).

David Beckham

 

Clasamentul celor mai bogati jucatori din Premier League este condus de Wayne Rooney, cu o avere de 55 de milioane de euro, urmat de Rio Ferdinand (45 milioane de euro) si Michael Owen (42 milioane de euro).

In topul celor mai bine platiti piloti de F1 din Marea Britanie, lider ramane Eddie Irwine (85 milioane de euro), urmat de Lewis Hamilton (65 milioane de euro) si Jenson Button (60 milioane de euro).

David Beckham

 

Cel mai bogat boxer britanic este Lenox Lewis (150 milioane de euro), iar cel mai bogat jucator de tenis - Andy Murray (35 milioane de euro).