Cele două fotografii îl înfăţişează pe Beckham în două perechi diferite de boxeri, acestea făcând parte din gama de lenjerie intimă pentru bărbaţi de la H&M pe care starul o promovează.

Lăsând la vedere un corp tonifiat şi tatuat, fotbalistul profesionist, în vârstă de 37 de ani, pare să arate mai bine ca oricând, luând în considerare şi părul perfect stilat, scrie Daily Mail.

Fotografiile în ipostaze "fierbinţi" au fost primite foarte bine de fanii lui Beckham, după ce acesta le-a postat pe pagina oficială de Facebook, însoţite de mesajul:

"Acestea sunt câteva fotografii de campanie de la cea mai recentă gamă H&M. Urmează mai multe în această săptămână..."

David Beckham

 

Fostul căpitan al echipei naţionale a Angliei, David Beckham, a semnat o înţelegere valabilă până la finalul sezonului cu gruparea franceză Paris Saint-Germain, el precizând că salariul pe care urmează să-l încaseze va fi donat în scopuri caritabile.

David Beckham

 

"Chiar dacă am semnat un contract valabil doar până la finalul sezonului, simt că fac parte din acest proiect pe un termen chiar mai lung. Nu voi lua niciun salariu de la PSG în aceste cinci luni, toţi banii pe care ar urma să-i încasez vor fi donaţi către actele caritabile alături de care PSG lucrează.

Sunt mândru să fac asta. Simt că îi ajut pe copiii aflaţi în dificultate, iar PSG s-a alăturat acestui proiect care nu s-a mai făcut nicăieri în lume", a spus Beckham.