Trebuie sa respecti orice forma de har cu care ai venit pe lume, crede actorul. Indiferent de forma si amploarea ei. De ce, ne spune chiar el. Actorul de la Nottara a termina filmarile pentru serialul "Las fierbinti". Pina la 1 iunie, o sa incante oltenii cu stand up comedy. In afara de scena coloratata de stand up, isi ia copii, doua fetite de 5 si 7 ani, peste tot.

Fa ce vrei, nu ce vor parintii tai, prietenii, anturajul! Si insista pe orice urma de talent cu care te-ai nascut. Aceasta recomandare, crede actorul, ar trebui invatata odata cu alfabetul. „Eu am avut povestea aia banala - de mic mi-am dorit sa ma fac actor , n-am avut un moment din ala: m-a vazut Sergiu Nicolaescu pe stada si mi-a zis: tinere, am pentru tine ceva, vai ce profil senzatioanal ai!” spune, mai in gluma, Adrian Vancica.

Nu l-a ghidat nimeni, dar si-a dat seara ca are o memorie buna pentru memorat… scenarii, cind tocea comentarii in clasa a opta.In schimb, „chimia si fizica pentru mine au fost intotdeuna mult mai, dar mult mult mai grele decit limba chineza citita inversa”, marturiseste talentatul actor.

Face ce vrea in fiecare zi, din timpul facultatii. De 7 sezoane, ce-i place ii provoaca dureri mari la nivelui fetei. Personajul sau, „Celentano”, are o anumita fizionomie. „E o pozitie a maxilarelor si daca esti tot timpul asa, dupa 12 ore de filmare, nu mai poti sa vorbesti, te dor muschii”, recunoaste Adrian Vancica.

 

 

De ce se intoarce MUT de la filmari interpretul lui Celentano, betivanul din "Las Fierbinti" ---> http://goo.gl/VZQFBN

Posted by StirileProTV on Saturday, May 23, 2015