Românca a împlinit 24 de ani la 26 iunie și și-a serbat ziua de naștere în Stoney Creek, Ontario, unde s-a stabilit. Din cauza pandemiei de coronavirus, Diana Belbiță și-a petrecut timpul mai mult în casă. Recent a postat pe Instagram o fotografie în care le-a arătat fanilor ei cum se relaxează la piscina din curte, alături de „favoritul ei”, câinele din rasa Cane Corso.

Dintre toți tipii, el e favoritul meu”, a scrs Diana Belbiță în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Irena Belbiță (@dianabelbita) on

Pentru Diana Belbiță urmează zile de concentrare maximă, fiindcă la 15 iulie va lupta din nou în cușcă, în cadrul Ultimate Fighting Championship (UFC). Gala, care va avea loc la Abu Dhabi, i-o va aduce în față pe Liana Jojua, o luptătoare din Georgia.

Chiar înainte de acest meci, Diana și-a chimbat porecla. Nu mai vrea să fie numită „Prințesa Războinică”, ci „History Maker”. 

Mi-am așteptat rândul cu răbdare. E timpul să scriu istorie”, a mărturisit românca pe contul ei de socializare. Într-adevăr, dacă va învinge pe 15 iulie, va deveni primul român care obține o victorie în circuitul UFC. Precedenta luptă în cușcă a româncei, din octombrie 2019, s-a soldat cu înfrângere în fața britanicei Molly McCann. Însă, spune Belbiță, acel meci a făcut-o mai puternică.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, ultimul episod: Concluzii