Diana Belbiță și-a prezentat cel mai recent tatuaj, un personaj feminin cu coroană pe cap. Supranumită Prințesa războinică, luptătoarea din România a dat un chip personalității sale, imprimându-l pe brațul stâng.

Nici măcar nu pot să pretind că-mi pare rău”, a scris Diana în dreptul fotografiilor distribuite pe Instagram. 

Desenul a stârnit numeroase reacții din partea fanilor ei și, cu siguranță, nu va trece neobservat de adversarele sale din ring. 

Dacă aveai tatuajul ăsta înainte, nu-ți mai rupea aia mâna!”, a replicat un admirator, făcând aluzie la accidentarea suferită în partida cu Liana Jojua. Luptătoarea a răspuns imediat:

E pe mâna cealaltă, ai dedus prost rău”, i-a dat replică Belbiță. Sportiva s-a ales cu o fisură osoasă în zona claviculei și multiple traumatisme ale ligamentelor umărului și claviculei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Irena Belbiță (@dianabelbita) on

Luptătoarea a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă grea, în care recuperarea a fost anevoioasă.

Timp de 3 săptămâni am fost dependentă de ajutorul mamei mele, @crinabelbita, și al celei mai bune prietene, @karina_mihut, deoarece nu mă puteam îmbrăca singură, nu mă puteam spăla pe cap sau pieptăna singură. Până și dormitul devenise extrem de dificil pentru mine”, spunea Diana Belbiță în urmă cu o săptămână.

Sportiva mai are două tatuaje: o coronă și înscripția Warrior Princess - pe gât și o brățară – tatuată pe piciorul stâng, în zona gleznei.

Fotografii: Getty Images/@dianabelbita

Vezi și VIDEO: "The TESLA KILLER!" Cum arată Hyperion XP1, maşina pe hidrogen cu autonomie de 1600 km!