Doi atelti nigerieni au fost trimisi acasa de la Rio pentru ca ministerul sa economiseasca banii din cazarea in Brazilia. Stanley Dimgba si Yusuf Mohammed fusesera amandoi adusi la Rio pentru Jocurile Olimpice ca variante de rezerva in cazul unor accidentari.

Cei doi fotbalisti, la fel ca alti 2 oficiali, au primit vestea ca sunt considerati prea scumpi! "Este adevarat ca un reprezentat, un ofiter de presa si doi jucatori au fost rugati sa se intoarca in Nigeria. Ministerul nu poate lua decat 18 jucatori si 7 oficial. Ministerul nu isi poate permite sa plateasca acele camere in plus, mancarea, diurnele mai multor oameni. Persoanele mentionate au parasit deja hotelul" a spus o sursa din cadrul echipei, fiind citat de The Sun.

Pe langa faptul ca au fost trimisi acasa, Dimgba (23 de ani) si Mohammed (32) pierd ocazia de a pune mana pe premiul de 27.000 de dolari promis in cazul in care Nigeria castiga turneul de fotbal. Nigeria urmeaza sa joace miercuri impotriva Germaniei in semifinale! In celalalt meci se vor duela Brazilia si Honduras.