Ieri îşi lua adidaşi de la second-hand, azi are pantofi sport de peste 40.000 de euro! Dorian Popa și-a arătat colecţia de încălţări sport, în care a investit o mică avere.

Încălțări de fițe

Dorian Popa s-a caracterizat singur ca fiind ”un împătimit ai hainelor Off-White și Versace”. Artistul are o adevărată colecție de haine scumpe.Cântărețul și-a cumpărat de-a lungul anilor zeci de perechi de pantofi sport de la branduri foarte cunoscute.

”10.450 de euro aceștia Versace, 11 perechi”, a declarat artistul.

Solistul și-a calculat cât valorează colecția sa și a postat întreaga operațiune pe contul său de YouTube.

Nu aruncați cu pietre în mine, am mi-am dat seama de o chestie foarte mișto. Exact cum alții colecționează monede, exact cum alții colecționează timbre, mie îmi place să colecționez adidași. Îmi place să îmi cumpăr adidași și consider că este un unul dintre lucrurile care pe mine mă face fericit. Fie sau nu o investiție bună eu întotdeauna voi cumpăra adidași. Vă prezint colecția mea, o să calculăm cam cât valorează ea, asta ca să ne jucăm. Valoarea lor a mai scăzut de când i-am cumpărat, dar au rămas la fel de frumoși.”, a spus în deschidere cântărețul.

Dorian Popa poartă doar branduri de lux

Dorian Popa a cumpărat primii pantofi sport de la Versace. Peste 10.000 de euro a cheltuit pe aceștia.

„Primii dintre cei Versace pe care i-am cumpărat, știu că îi are și Selly. Sunt extrem de greu de întreținut. O medie a prețului acestor adidași, când i-am cumpărat eu, e, să spunem, 950 de euro bucata, alții erau și 1.000 de euro. 10.450 de euro aceștia Versace, 11 perechi”, a declarat artistul care a continuat cu alții pantofi de la brand-ul Off-white.

Vloggerul a subliniat că mai are și alte perechi de încălțări de fițe, dar pe care nu i-a prezentat în filmare. 

„Acestea sunt bijuteriile mele”, a încheiat el.

Foto Instagram