un baros si alte unelte de constructie in cea mai noua emisiune care va debuta la PRO TV pe 29 octombrie. Condusa de acesta, caravana Visuri la Cheie a strabatut Romania in lung si-n lat in cautarea povestilor emotionante, a oamenilor pentru care orizontul este intunecat.

Ajutat de echipele de constructori, arhitecti si designeri, Dragos s-a echipat corespunzator si s-a asigurat de bunul mers al lucrarilor. Cu drag si spor, motivat de dorinta de a aduce bucurie pe chipurile oamenilor, el a taiat, a daramat si a construit lucruri uimitoare! Nimic nu a rezistat in fata determinarii lui Dragos si a uneltelor manuite cu maiestrie: sobe, pereti, acoperisuri si garduri s-au prabusit precum un castel de nisip sub puterea flexului, a barosului si a drujbei, dar mai ales a dorintei lui de a face bine!

“Visuri la Cheie este un show unic pe piata televiziunii din Romania. Formatul ajuta oamenii pentru care speranta a disparut, ofera perspectiva unui viitor mai luminos. In emisiune nu sunt doar prezentator. Sunt pus in postura de constructor de visuri si coordonatorul lucrarilor de constructie. Pun umarul sa ajut oriunde este nevoie: daram pereti si sobe, tai grinzi, desfac ferestre si zidesc sperante care vor dainui o viata.”

Visurile au inceput sa prinda contur

Caravana Visuri la Cheie si-a atins obiectivul: primele familii si-au vazut visurile devenite realitate. Dragos, Alina, Adela si Andrei au reusit sa readuca o speranta oamenilor simpli, oamenilor adevarati care merita o soarta mai buna.

Lanturile umane si masele de voluntari dornici de a-si ajuta semenii au insufletit orasele in care caravana emisiunii a ajuns. Motivati de gandul ca vor schimba destinul unor oameni aflati in nevoie, de faptul ca semenii lor cu care soarta nu a fost prea generoasa vor avea o viata normala si o locuinta decenta, toti au pus umarul la implinirea visurilor.

Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, la PRO TV!