Pentru acelasi numar, actrita a facut si un pictorial incendiar. Fotografiata din spate si putin din profil, actrita de 29 de ani apare pe coperta revistei imbracata doar in pantaloni mulati.

Pentru interiorul revistei, Mila Kunis pozeaza doar de lenjerie neagra de corp.

Mila Kunis

Mila Kunis

 

Mila Kunis are un an foarte bun. Cu filmul "Ted", ca cel mai recent suces cinematografic al ei, actrita de origine ucraineana filmeaza in prezent la mai multe pelicule pentru 2013. Tot in acest an Kunis a facut publica relatia cu Ashton Kutcher.

Mila Kunis

Mila Kunis

 

In anii anteriori, revista Esquire a mai acordat a mai acordat acest titlu pentru Rihanna, Minka Kelly si Kate Beckinsale.

In interviul acordat revistei, Mila Kunis nu va lasa ca aceasta realizare sa ii influenteze parerile personale despre ea. "O mare parte din ceea ce reprezinti in aceasta industrie se bazeaza pe impresia criticilor, a regizorului, a actorului.

Mila Kunis

Mila Kunis

 

Oamenii incep sa creada toate astea si ajung asa cum vor ceilalti. Cred ca mi-am separat in mod constient cele doua vieti. Iubesc ceea ce fac. N-as putea sa ma imaginez facand altceva. Dar cand termin cu munca, atunci termin. Cred ca daca m-as baza foarte mult pe ceea ce e la moda, as pierde din vedere adevarata mea identitate", a spus Mila Kunis.