Conform revistei, Beyonce este cea mai frumoasa femeie din lumein anul 2012. Artista americana pozeaza totodata pe coperta noului numar al revistei People, care va fi disponibil la standurile de presaincepând de vineri, informeaza huffingtonpost.com.

Beyonce, care este casatorita cu rapperul Jay-Zsi a nascut primul copil al cuplului, fetita Blue Ivy Carter, pe 7 ianuarie, a acordat un interviu amplu pentru acest numar special al publicatiei americane,in care vorbeste despre sentimentele ei materne.

Beyonce

"Ma simt mai frumoasa ca niciodata dupa ce am nascut. Nu m-am simtit niciodata atât de conectata, nu am simtit niciodata mai mult ca acum ca am cu adevarat un scop pe acest pamânt", a spus artista americana.

Dupa ce Beyonce a confirmat ca esteinsarcinata,in timpul galei MTV Video Music Awards din 2011, presa internationala a devenit fascinata de sarcina vedetei americanesi a aşteptat cuinfrigurare venirea pe lume a bebeluşului acesteia.
Cuplul a anuntat naşterea fiicei Blue Ivy Carter printr-o declaratie de presa.

De atunci, presa americana a publicat multe fotografii cu fericita familie Carter,in care pot fi vazutesi picioruşele bebeluşului, scos la plimbare prin New York de Beyonce, care a uimit pe toata lumea cu silueta ei relativ subtire,in februarie, la doar o luna dupa ce a devenit mama.

Recent, familia Carter a petrecut o vacanta pe insula tropicala St. Barts, iar Beyonce a fost fotografiatain costum de baie, aratând lumiiintregi ca se aflaintr-o forma fizica de invidiat.

Potrivit presei americane, Beyonce urmeaza sa isi reia cariera muzicala cu un recital pe careil va sustine la Atlantic City,in weekendulin care americanii sarbatoresc Memorial Day (28 mai, n.r.).

Cantareata urmeaza sa aparas iin musicalul "One Hit Wonders", alaturi de Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoonsi Cameron Diaz, regizat de Ryan Murphy, creatorul serialului de televiziune "Glee".