Realizatoarea americană a renunţat în mai 2011 la emisiunea pe care a prezentat-o zilnic timp de 25 de ani, pentru a-şi lansa propriul post de televiziune, OWN, care nu a reuşit deocamdată să atragă acelaşi număr de telespectatori.

Oprah Winfrey

 

Cu toate acestea, Oprah Winfrey şi-a păstrat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite femei de la Hollywood, informează contactmusic.com .

Astfel, vedeta americană a obţinut venituri de 165 de milioane de dolari în perioada mai 2011 - mai 2012.

Britney Spears

 

Britney Spears se află pe locul al doilea, cu venituri de 58 de milioane de dolari, după ce a semnat un contract avantajos prin care a devenit membră în juriul emisiunii "The X Factor".

Taylor Swift

 

Poziţia a treia este ocupată de cântăreaţa de muzică country Taylor Swift, care a obţinut în perioada menţionată venituri de 57 de milioane de dolari.

Rihanna

 

Rihanna şi prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres ocupă la egalitate locul al patrulea, cu venituri de 53 de milioane de dolari, iar cântăreţele americane Lady Gaga şi Jennifer Lopez împart poziţia a cincea, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Gisele Bundchen

 

Locurile următoare au fost ocupate în ordine de top modelul brazilian Gisele Bundchen (45 milioane de dolari), cântăreaţa Katy Perry (45 milioane de dolari) şi prezentatoarea unui show TV cu tematică juridică Judy Sheindlin (45 milioane de dolari).