"Au fost mai multi oameni pe Luna decat pe fundul acestei Planete". De la aceasta idee au plecat exploratorii Sam Cossman si George Kourounis, care ajutati de expertii Geoff Mackely si Brad Ambrose, au decis sa filmeze in inima unui vulcan activ.

Imaginile publicate pe contul de Youtube al lui Sam Cossman ii arata pe cei doi exploratori aventurandu-se spre interiorul unuia dintre cei mai periculosi vulcani din lume - Marum, din aerhipelagul Vanuatu, Pacificul de Sud.

Cei doi s-au folosit de o camera GoPro pentru a surprinde ce se ascunde in craterul acestuia. Exploratorii au coborat 365 de metri in interiorul vulcanului si au captat imagini impresionante cu miezul de foc al acestuia.

"Este ca o fereastra prin care vezi iadul" a spus George Kourounis pentru Huffington Post, numind expeditia una dintre cele mai intense momente din viata sa.

"Este ca si cum ai urca Everestul, doar ca pe invers" a explicat acesta dezvaluind ca s-a apropiat atat de mult de lava incat stropii de "foc" i-au topit o parte din echipament si i-au facut gauri in costumul de protectie.

Citeste mai mult pe Stirileprotv.ro.