O familie extrem de norocoasă a câştigat de trei ori în ultimii şase ani la loteria naţională organizată de statul norvegian, câştigând în total suma de 24,6 milioane de coroane norvegiene (4,2 milioane de dolari).

De fiecare dată când această femeie în vârstă de 29 de ani, angajată pe o platformă petrolieră construită în apropiere de micuţa insulă norvegiană Austevoll, a adus pe lume un copil, un membru al familiei sale a câştigat sume importante la loteria naţională.

Hege Jeanette Oksnes

 "E o nebunie totală... nici măcar nu jucăm atât de des la loterie", a spus Hege Jeanette Oksnes, la doar câteva zile după ce familia sa a câştigat la loterie pentru a treia oară în ultimii şase ani. Suma câştigată de această dată a fost de 12,2 milioane de coroane norvegiene (2,12 milioane de dolari).

Hege Jeanette Oksnes, care vinde hotdogi pe acea platformă petrolieră, a născut primul ei copil în 2006, la doar o zi după ce tatăl ei, Leif, câştigase 4,2 milioane de coroane norvegine (734.500 milioane de dolari) la loteria naţională.

Hege Jeanette Oksnes

 

După trei ani, Hege Jeanette Oksnes însăşi a câştigat 8,2 milioane de coroane norvegiene (1,42 milioane de dolari), la o zi după ce l-a născut pe cel de-al doilea copil al ei.

De asemenea, Tord, fratele în vârstă de 18 ani al lui Oksnes, a fost acela care a câştigat weekend-ul trecut suma de 12,2 milioane de coroane norvegiene, la doar câteva luni după ce sora lui a adus pe lume cel de-al treilea copil.