FILM

About Last Night
Regie: Steve Pink
Distributie: Kevin Hart, Paula Patton

About Last Night, o reinterpretare a comediei romantice clasice, aceasta moderna actualizare a genului are in centrul atentiei doua cupluri. Dupa ce eroii au ajuns imediat din bar in dormitor, comedia lui Steve Pink verifica daca cele doua relatii pot face fata responsabilitatii angajamentelor pe termen lung.

Noe
Regie: Darren Aronofsky
Distributie: Russell Crowe, Emma Watson, Anthony Hopkins

Povestea filmului este inspirata din legenda biblica, cea a barbatului ales de Dumnezeu pentru constructia unei corabii-gigant, in care sa-si gaseasca loc cate o pereche din fiecare specie de animale din lume, pentru a le salva astfel de potopul nimicitor ce se va dezlantui asupra Terrei si de a fi, apoi, piatra de temelie a unei lumi noi.

Din descrierea oficiala a celor de la Paramount, „Noah” este: „O adaptare autentica a povestii biblice Arca lui Noe. Intr-o lume damnata de pacatul stramosesc, Noah primeste o misiune divina – sa construiasca o arca prin care sa salveze creatia din fata Potopului.”

Din distributie mai fac parte Anthony Hopkins, Emma Watson, Logan Lerman, Ray Winstone and Jennifer Connelly. Scenariul este scris de Ari Mandel in colaborare cu regizorul Darren Aronofsky si il prezinta pe celebrul personaj biblic ca pe ”un om care iubeste Pamantul si toate vietatile din jur, dar este dezamagit de oameni si de felul in care isi trateaza planeta”.

La Grande Bellezza/ The Great Beauty
Regie: Paolo Sorrentino
Distributie:Toni Servillo, Carlo Verdone

Filmul prezinta povestea unui scriitor imbatranit care isi aduce aminte de tineretea lui pasionala. Roma zilelor noastre este foarte frumos portretizata. In 2014,The Great Beauty a primit Oscarul pentru cel mai bun film strain in 2014.

Festivalul International de Film Bucuresti BIFF 2014

Festivalul International de Film Bucuresti BIFF 2014

Cu ocazia celei de-a zecea editii, care va avea loc in perioada 26 martie – 2 aprilie 2014, Festivalul International de Film Bucuresti vine c-o noua imagine de marca, B-EST IFF devenind din acest an BIFF (Bucharest International Film Festival).

Proiectiile BIFF vor avea loc la Cinema Studio, Sala Horia Bernea a Noului Cinematograf al Regizorului Roman (MTR), precum si in Sala Cervantes a Institutului Cervantes.

De asemenea, cea de-a zecea editie aduce mai multe proiectii, mai multe filme si mai multi invitati de marca.

Pe langa sectiunile traditionale - Competitie, Panorama si Filmele Copiilor - BIFF va inaugura sectiuni noi, la fel ca alte festivaluri europene, acestea fiind Focus (Chile in 2014) si Giornate Degli Autori (Venice Days). De asemenea, BIFF va puncta cu proiectii speciale citeva momente istorice importante: 100 de ani de la inceperea Primului Razboi Mondial si 125 de ani de la nasterea lui Charlie Chaplin.

TEATRU

VINERI

Fidelitate - Teatrul Act, ora 19:00

Fidelitate

Fidelitate

autor: Chazz Palminteri

Cu:
Adelaida Zamfira
Gheorghe Ifrim
Florin Busuioc

SAMBATA

Tom şi Jerry - Teatrul Metropolis, ora 19:00

TOM ŞI JERRY Regia: Florin PIERSIC jr.

TOM ŞI JERRY

autor: Rick Cleveland

Cu:
Florin Piersic jr.
Paul Ipate
Laurenţiu Bănescu

Regizor: Florin Piersic jr.

DUMINICA

Doi pe o bancă - Teatrul Metropolis, ora 19:00

Doi pe o bancă

autor: Alexandr Ghelman

Cu:
Ea - Tania Filip
El - Florin Zamfirescu

Regizor: Emanuel Pârvu

DANS

DanceMasters 2014

DanceMasters 2014

3 zile intregi de concursuri intre 28-30 martie, la Sala Polivalenta, in care se asteapta dansatori din peste 20 de tari. Sambata 29 martie si duminica 30 martie de la ora 19:30 au loc Galele DanceMasters unde vor straluci in finale cei mai buni dansatori, standard si latino.

Atmosfera din sala va fi aprinsa de show-urile alese pentru aceasta editia a 11-a, surpriza pe care organizatorii au pregatit-o iubitorilor de dans.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.

CONCERT

Fanfara Ciocarlia la Palat - Club EDEN

Fanfara Ciocarlia la Palat

Vineri ora 22:30 - 06:30

Cand, in 2006, BBC-ul ii dadea premiul cel mare la Awards of World Music, motivatia prestigiosului radio britanic suna astfel: "Rising from a reputedly 'invisible' village, the world's foremost Gypsy brass band have gone on to create a furious Balkan funk that has set the planet dancing".

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.

The Fresh - Akua Naru, DJ Sauce, Ufe, Tru L - Atelierul de Productie

The Fresh - Akua Naru, DJ Sauce, Ufe, Tru L - Atelierul de Productie

Vineri ora 22:00 - 05:00

Akua Naru si trupa ei Digflo sosesc pe 28 Martie la Bucuresti pentru o noapte de spectacol ritmat, o imbinare sincronica a sunetului si poeziei prin soul si hip-hop sub egida The Fresh.Concertul va avea loc la Atelierul de Productie, iar in lineup-ul serii se alatura tocmai din Targu Mures, DJ Sauce si autohtonii Ufe si Tru L care vor completa spectacolul liric al lui Naru.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.

Fly Me to The Moon and Back - Livio&Roby, Enzo Siragusa, Posh - Studio Martin

Fly Me to The Moon and Back - Livio Roby, Enzo Siragusa, Posh

29 Mar ora 23:00 - 06:00

Enzo Siragusa este un nume pe care il putem asocia foarte usor cu o "institutie" in sine a scenei clubbing londoneze. Dupa mai mult de o decada in care a pus muzica in cele mai cunoscute cluburi, in 2008, Enzo isi lanseaza propriul brand si propria serie de petreceri, respectiv FUSE. In 2011 are loc si intemeierea label-­‐ului cu acelasi nume, care dupa ce cunoaste un real succes, duce la lansarea unui alt label infratit cu acesta, INFUSE. Fuse si Infuse au ajutat la raspandirea peste tot in lume a sound-­‐ului specific “Enzo Siragusa”.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.

CONCERT

Les Elephants Bizarres - lansare album - Colectiv ora 00:00
 

Les Elephants Bizarres lanseaza cel de-al doilea album pe 29 martie si vor sarbatori evenimentul printr-un concert ce va avea loc in Club Colectiv. Zoologic, noul material al trupei, contine 12 piese originale (si un remix realizat de UNU’ (ROA)), printre care si unele dintre cele mai cunoscute single-uri Les Elephants Bizarres in ultimul an: de la Nu Ma Opri, la Wish (You We’re Here) sau In Culori.