Julia Vins, o culturista din Rusia, detine 3 recorduri mondiale in domeniu! Pe langa forta iesita din comun, frumusetea tinerei au facut-o extrem de populara pe retelele de socializare, avand 136.000 de fani pe Instagram! Iar cei de la Daily Mail au poreclit-o "fata cu chipul de portelan si corp de Hulk"!

Vins putea deja la 18 ani sa faca deadlift cu 180 de kilograme! Ea spune ca i se mai spune "Barbie cu muschi": "Imi place aceasta comparatie. Este dragut. Am acesti ochi mari si frumosi si port machiaj. Dar in acelasi timp sunt puternica. Vreau sa fiu cat pot de mare. Fiecare are o opinie despre cum arat. Fie imi respecta munca, fie ma blameaza pentru ca sunt o femeie cu muschi.

Sa fiu sincera, am observat ca barbatii care spun lucruri negative despre cum arat sunt doar gelosi" spune Julia.

Ea s-a apucat de culturism la varsta de doar 15 ani. "Nu eram interesata de sport insa eram pierduta. Am vrut sa vad daca pot castiga incredere si forta daca incep sa ridic greutati la sala. Am inceput sa copiez exercitiile pe care le faceau barbatii. Mi-am dat seama care era obiectivul meu - sa am muschi" mai spune tanara.