Fiecare imagine are o poveste și fiecare poveste este un moment pe care mi-ar plăcea să-l împărtășesc cu tine”, scrie șeicul, zis Fazza, pe rețeaua de socializare. În vârstă de 37 de ani, șeicul Hamdan are o viață fabuloasă. În afară de faptul că eplorează lumea și face acte de caritate, are și foarte multe pasiuni: face scufundări, pilotează elicoptere, sare cu parașuta, vânează și chiar scrie poezii. Pentru cea din urmă pasiune și-a luat pseudonimul Fazza, mult mai ușor de pronunțat, mai ales pentru străini.

Pe contul său de Instagram, șeicul postează des imagini care arată atât luxul în care trăiește, dar și activitățile sale mai puțin cunoscute de oamenii de rând. Dacă alți prinți arabi sunt mai rezervați în această privință, Fazza preferă să fie foarte activ pe rețelele de socializare.

Șeicul Hamdan este un mare iubitor de animale. El are acasă lei albi, tigri, cai și cămile. Se spune că o dată a plătit pentru o cămilă 3 milioane de dolari. Cu o avere estimată la peste 10 miliarde de dolari, Fazza deține iahturi și mașini de viteză ca Lamborghini Veneno sau Ferrari. Unele mașini din garajul său sunt placate cu aur.

A făcut o pasiune din creșterea animalelor sălbatice și, desori, hrănește leii cu mâna lui. Vezi VIDEO mai jos!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet Moochi the ???? ????

A post shared by Fazza (@faz3) on

Până nu demult, moștenitorul Dubaiului era un fel de erou din poveste, ca în „O mie și una de nopți” și printre cei mai râvniți burlaci. În 2019, însă, șeicul Hamdan s-a căsătorit cu o verișoară, pe linie maternă, pe nume Sheikha, care este ascunsă de ochii curioșilor. Pe Internet, apar imagini cu soția lui doar din copilărie.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: TikTok te învață cum să te protejezi de HIV