Andreea imi zice ca n-am ales titlul bine, si asta imi ataca orgoliul meu de x lister…

 

Postul este deja scris insa mai astept sa-mi spui tu la ce te astepti sa trateze articolul, avand in vedere titlul asta… hai sa vezi acum campionat de ghicit!

Postul s-ar fi putut numi oricand “Sindromul Michael-Jackson, varianta cu cancer.“, dar vreau un blog vesel… nu macabru.

Si vreau sa va spun ca am inceput sa ma simt pe la noi din ce in ce mai mult ca in Africa. Nu ma refer la temperaturile inalte si la praful fin si uscat care ti se cuibareste prin toate gaurile de cum ai iesit din casa. Nu, nu ma refer la astea… ma refer exclusiv la faptul ca intalnesc din ce in ce mai des pe strada surori de-ale mele.

Si nu surori de sange, ci de culoare. Ciudat este ca africanii par a-si fi schimbat trasaturile clasice (buze groase, nari mai evazate) si au niste trasaturi perfect caucaziene (buze subtiri, nasuri acviline, par drept si matasos), pastrand insa culoarea pielii la fel de inchisa. [sursa foto]

Dar stai! Stai ca nu vorbim despre surorile mele din Africa aici… vorbim despre niste demente care se incuie zilnic in solar cate 50 de minute!

Ia uita-te treaba, si eu care am zis ca s-a mutat toata Central-Africa in Bucuresti! Si cand colo… ce sa vezi?! Sunt niste caucaziene get-beget, facute la cuptor cu microunde very well done, perpelite la solar de se pot duce oricand la ambasada Congo sa-si ceara pasaport congolez!

Eu care crezusem ca ne apucam sa invadam si sa ocupam Bucurestiul, deja vroiam sa aflu cine este liderul ofensivei fortelor de ocupatie africana, cand le-am auzit vorbim la buda de la Baneasa Shopping City…

- Fataaaaa, platformele alea roz cu strasuri sunt super-bestiale, imi scot bronzul de pe picioare in evidenta!

Citeste AICI continuarea