Biletele pentru povestea mult asteptata din Universul Disney se vor putea achizitiona incepand cu data de 31 ianuarie. Noul film “Frumoasa si Bestia” va ajunge in cinematografele din Romania din 17 martie. Cumpararea biletelor in avans le ofera posibilitatea cinefililor de a fi printre primii care experimenteaza magica poveste live-action, la cinema.

Povestea clasica din „Frumoasa si Bestia” si mesajul pe care il transmite – acela ca frumusetea adevarata vine din interior – dateaza din secolul al XVII-lea. Astazi, tema povestii este la fel de actuala si relevanta, continuand sa le starneasca interesul oamenilor, rezultand astfel nenumarate reinterpretari. Versiunea finala si definitiva a povestii ramane insa cea de la Disney, care a fost nominalizata la premiile Oscar in 1991.

„Frumoasa si Bestia” este unul dintre cele mai pretuite titluri ale studioului, fiind lansat in epoca de aur a animatiei, alaturi de „Mica Sirena”, „Regele Leu” si „Aladdin”. Romantica, plina de farmec, dar si amuzanta, povestea este una de neuitat, care ii transporta pe oameni intr-o lume de basm, in care binele triumfa.

Studiourile au simtit ca o adaptare a povestii are potentialul de a incanta publicul din nou, prezentandu-i ideea regizorului Bill Condon. Acesta a fost usor reticent, spunand ca „varianta din 1991 este perfecta. Atunci cand filmul a fost lansat, a fost inovator, iar felul incredibil in care era relatata povestea m-a facut sa nu imi doresc initial sa ma ating de ea.” in scurt timp insa, regizorul premiat cu Oscar si-a dat seama ca este momentul cel mai potrivit pentru o adaptare live-action a povestii. Un povestitor desavarsit, Comdon a putut vizualiza de la inceput potentialul cinematografic. „Readaptam povestea, 25 de ani mai tarziu, iar tehnologia a ajuns din urma ideile fanteziste din filmul animat”, explica Bill Condon. „Acum este posibila, pentru prima oara, crearea unei versiuni reale a unei cesti de ceai vorbitoare, intr-un format realist, live-action.”

Filmul „Frumoasa si Bestia” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 17 martie 2017, fiind disponibil in format 3D (subtitrat si dublat) si IMAX 3D (subtitrat).