Pe lângă hainele care le definesc stilul, aceștia mai apelează la accesorii care să le întregească outfitul și lookul în general. Cel mai important aspect însă este ca rezultatul final să fie pe placul celui care le poartă și să se simtă bine, atât zi de zi, cât și la ocazii speciale.

Accesorii și produse care dau un finish touch de excepție

Nu ești complet fără un zâmbet, însă nu ești complet nici fără ceas, pălărie sau părul care să arate perfect. În multe situații accesoriile sunt cele care ies mai bine în evidență decât piesele de bază, în ciuda numelui care le poate transforma în ceva de care te poți lipsi.

Produse pentru un păr îngrijit

Părul - că e mai scurt sau mai lung - trebuie să arate impecabil ori de câte ori ieși din casă. Tocmai de aceea îți recomandăm să folosești produse de styling, cum ar fi ceara de par pentru barbati care, pe lângă că îți va menține forma dorită, are și un efect tonic pentru păr. Este vorba de îngrijire și menținere pe termen mediu sau mai lung, în funcție de produsul pe care îl alegi.

Ceasul

Povestea cu ceasul se împarte în două: pe de o parte sunt cei care îl poartă de plăcere și sunt pasionați de acest obiect, iar pe de altă parte sunt cei care îl poartă de necesitate - iar aici se încadrează cei mai mulți bărbați care poartă un smartwatch.

Oricare ar fi alegerea ta în materie de tipul de ceas pe care îl porți, important este să se potrivească mănușă pe stilul tău.

Cureaua

Cureaua trebuie și aceasta să se potrivească stilului care te definește sau celui pe care trebuie să îl adopți cu diferite ocazii. Chiar dacă nu o folosești pentru calitatea sa funcțională, poți să o porți și doar ca să-ți completeze outfitul și, de ce nu, uneori chiar și să-i dea culoare. Cureaua este nelipsită din orice ținută smart-casual pe care o alegi, dar nu e necesară când mergi la pescuit, spre exemplu.

Pantofii

Aici este o lungă discuție, în ceea ce privește pantofii și outfiturile. Aceasta se datorează mai ales pentru că acum stilurile sunt tot mai hibride, iar ceea ce până acum erau pantofi sport se folosesc chiar și în situații elegante alături de un costum sau cel puțin un sacou.

Din nou, discutăm de ceea ce îți este ție comod, pentru că, la urma urmei, scopul final este să fii în largul tău.

Geanta

Nimeni nu ar trebui să râdă atunci când vede un bărbat cu o geantă: mare, mică sau rucsac, nici nu contează. Asta pentru că fiecare dintre noi are lucruri de purtat - telefon, mască, portofel, dezinfectant etc. - și nu sunt destule buzunare ale hainelor în care să încapă toate și să arate și bine. Alege geanta care îți place și nu mai asculta cârcotașii din jur.

Acum este mult mai ușor să fii stylish și să găsești produsele care să fie pe placul tău, chiar dacă e să vină din altă țară. Modul de a face cumpărături s-a schimbat, iar produsele de calitate sunt acum mai la îndemână ca oricând. Nu mai ești nevoit să ieși din țară pentru a cumpăra haine de calitate superioară, poți să le comanzi direct acasă. Același lucru se aplică și la produsele cosmetice care, până acum ceva vreme, erau disponibile doar în saloanele de specialitate; acum și acestea sunt disponibile online și le poți alege ținând cont de sugestiile hairstylistului tău.

Acordă-ți plăcerea de a te simți bine în pielea ta și nu vei regreta nicio secundă! 

Credite foto: unsplash.com