Toată lumea știe că Ion Țiriac are un fiu, pe Ion Ion Țiriac sau Ion Țiriac jr., așa cum este cunoscut de publicul larg, însă puțini sunt cei care au văzut-o sau au auzit de Ioana Natalia Țiriac, fiica miliardarului român.

Născută în anul 1997, pe 19 iulie, Ioana Țiriac nu locuiește în România și este o apariție rară în spațiul public. Mutată în SUA, acolo unde a ales să studieze, fiica lui Ion Țiriac nu este foarte activă nici pe rețelele de socializare: pe Instagram ea are sub 90 de fotografii postate!

Însă în urmă cu doar câteva zile, Ioana Țiriac a renunțat la haine și s-a fotografiat în costum de baie, demonstrând tuturor că este o adevărată bombă sexy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ioana_tiriac

Imaginea a adunat rapid câteva mii de like-uri, iar toți internauții care au comentat în dreptul pozei au avut doar cuvinte de laudă la adresa Ioanei Țiriac. „Ce corp perfect”, „WOW” și „OMG” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ioana_tiriac

Fiica lui Ion Țiriac s-a mai lăsat fotografiată în costum de baie și în trecut, reacțiile internauților fiind, de asemenea, pozitive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ioana_tiriac