Este una dintre cele mai cunoscute dansatoare din România, a apărut în mai multe clipuri ale unor artiști celebri, precum Dorian Popa și Shift, însă de aproximativ un an Flavia Mihășan s-a dedicat vieții de familie.

După ce a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere, Flavia a decis să dispară din lumina reflectoarelor și să rămână activă doar în mediul online, acolo unde are aproape 500.000 de fani.

Fiind o persoană foarte activă pe Instagram, dansatoarea îi ține la curent pe internauți cu aproape tot ce face, iar în ultimele zile le-a arătat acestora că s-a relaxat la mare, alături de partenerul ei și de copilașul lor, care abia a împlinit un an în luna iunie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan) on

Printre fotografiile pe care le-a postat, Flavia Mihășan a strecurat și câteva filmulețe în care apare alături de băiețelul ei, unul dintre aceste clipuri reușind să adune aproape 100.000 de vizualizări.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan) on

În prima zi a lunii iulie, vedeta a dezvăluit că s-a terminat sejurul la mare și că urmează să se întoarcă acasă. „Gata cu pozele de la mare, cred că asta e ultima din escapada asta atât de mișto. Acum știm: mai puține haine, dar mai multe lopățici și stropitori”, a scris Flavia în dreptul unei fotografii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan) on

foto: Instagram Flavia Mihășan

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: Madison Beer s-a îmbrăcat ca și cum ar fi scapăt din brațele focului!