George Clooney a făcut o dezvăluire neașteptată în acest weekend. Invitat în emisiunea Sunday Morning de la CBS, actorul de 59 de ani a mărturisit că este propriul său hairstylist de 25 de ani. Clooney, care arată impecabil în toate aparițiile sale publice, spune că nu a avut nevoie de frizer pentru a da bine pe sticlă și că, de fapt, se tunde singur. 

Secretul actorului din Ocean’s Eleven este un aparat de tuns special, care folosește principiul unui aspirator pentru a fixa părul înainte de tăiere. 

Îmi tund singur părul de 25 de ani. Părul meu e ca paiul, așa că e ușor de tăiat, nu pot face prea multe greșeli. Cu ani în urmă am cumpărat o chestie care se cheamă Flowbee. Vine cu un aspirator și cu foarfeci. Încă îl mai am. Da, tunsorile mele durează literalmente două minute”, a spus George Clooney în emisiune.

Aparatul de tuns cu aspirator încorporat a fost inventat în anii '80 și e popular și azi. Fanii actorului au reacționat imediat ce au aflat vestea. Unii au considerat-o cea mai tare știre a zilei.

Să aflu că George Clooney folosește Flowbee este cea mai ciudată chestie pe care am auzit-o în ultimele 24 de ore”, a scris un admirator pe Twitter.

Bărbați: folosind Flowbee pentru tuns nu vă va face să arătați ca George Clooney. Țineți cont de asta înainte de a vă cheltui banii”, a comentat altul.

Cei care administrează contul de Twitter al celui mai recent film în care joacă Clooney – The Midnight Sky – au intrat și ei în horă cu o postare amuzantă.

Nu putem nici confirma, nici nega folosirea aparatului Flowbee pe platoul de filmare al filmului The Midnight Sky”, au scris aceștia.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cristian, zis și George Clooney de România, răsfățat cu un masaj făcut de Valerica