Saptamana trecuta, masina furata de un barbat s-a transformat in celula acestuia cand angajatii BMW au reusit sa descopere unde se afla masina si sa o incuie de la distanta.

Autoritatile au dezvaluit ca barbatul a descoperit un BMW 550i cu cheile inauntru si a profitat de acest lucru, fugind cu masina. Proprietarul se casatorise cu o zi inainte si a imprumutat masina unui prieten - cand a observat absenta masinii a raportat furtul la politie.

Politistii au contactat BMW, primind locatia curenta a masinii de la un angajat. Politia a descoperit masina pe o alee cu suspectul dormind inauntru.

"Angajatii BMW au putut sa incuie usile masinii, blocand suspectul inauntru. Ofiterii l-au prins pe suspect care a incercat fara succes sa plece cu masina de la fata locului" au anuntat autoritatile.

Politia nu a dezvaluit cum au putut politistii sa incuie de la distanta masina, insa BMW are un serviciu care permite call center-ului sa "blocheze sau deblocheze usile masinii in cazul in care este nevoie" prin sistemul cu card SIM ConnectedDrive.