La varsta de 6 ani, Richard Sandrak devenea cunoscut in toata lumea, fiind poreclit "micul Hercule" insa foarte putini oameni stiau drama prin care trecea. Agentul lui a descoperit si atunci i s-a schimbat viata.

Giardina, agentul copilului, a descoperit ca Richard nu facea nimic altceva decat sa se antreneze, sa mearga la sala si sa ridice greutati. Nu avea jucarii iar toti banii pe care ii castiga pustiul datorita celebritatii ajungeau la tatal lui, Pavel.

Il mai tii minte pe

Pana la urma, Pavel a fost arestat pentru amenintarile la adresa lui Giardina si violente. Chiar Richard a fost cel care a chemat politia. Baiatul s-a ales ca incheietura fracturata si cu nasul spart in urma incidentului.

Pavel a fost condamnat dupa ce au iesit la lumina abuzurile suferite de copil - barbatul a fost acuzat chiar ca i-a administrat steroizi copilului pentru ca acesta sa aiba muchi, cu toate acest lucru a fost negat de ambii parinti ai lui Richard.

Fara sa mai fie presat de tatal sau, Richard a putut sa se bucure de restul copilariei sale - a mancat chiar si pizza pentru prima data in viata lui! Ajuns la 23 de ani, Richard Sandrak nu mai are muschii de altadata - mersul la sala devenise plictisitor pentru el. El este cascador pentru filme si viseaza sa ajunga inginer la NASA.

Il mai tii minte pe