Dacă nu-ți permiți să mergi la mare pentru un bronz natural (la ce prețuri sunt pe litoral), Ilinca Vandici are un pont pentru tine. Nu, stai! Reluăm. Dacă nu-ți permiți să-ți duci partenera la mare, ca să capete și ea puțin bronz natural, Ilinca Vandici are un pont pentru ea. Prezentatoarea TV, care s-a lansat în modeling în 2003, bagă mâna în foc pentru un „accelerator de bronz”, un ulei care te face să arăți ca și când te-ai prăjit la soare.

Vedeta s-a fotografiat într-un costum de baie superb, în camera hotelului ei de la mare, care a stârnit invidii în rândul admiratoarelor sale și sentimente „nobile” printre bărbații care îi urmăresc conturile sociale.

Mă înnebunești de tot. O zi faină?”. Exact ce vă spuneam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial) on

Ilinca Vandici (34 de ani) nu arătat niciodată mai bine, și asta se vede din pictorialele pe care le-a realizat de-a lungul anilor. S-a lansat în modeling în 2003, când a câștigat concursul de frumusețe Miss Bihor. La scurt timp după, a pozat dezbrăcată pentru revista FHM, una dintre cele mai neinspirate decizii din viața ei.

A fost o singură dată în viața mea când am pozat total dezbrăcată. Nu erau poze vulgare, nu erau poze urâte, nu erau poze explicite, dar într-adevăr eram dezbrăcată. Acela a fost primul și singurul pictorial nud pe care l-am făcut în viața mea”, a dezvăluit Ilinca Vandici într-un vlog.

FOTO: Agerpress/Getty Images/Instagram

Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

De atunci și-a ținut costumul de baie mereu pe ea, iar singurul motiv pentru care a renunțat la alte pictoriale nud a fost pentru a nu-l mâhni pe tatăl ei.

Umilință ca în momentul respectiv, cred, nu am mai trăit niciodată în viața mea. Rușine, cum am simțit atunci, n-am simțit niciodată, pentru că-l dezamăgisem pe cel mai important om din viața mea. Și aia a fost o lecție de viață”, a mai spus Ilinca Vandici.

În octombrie 2017, Ilinca Vandici s-a căsătorit cu omul de afaceri Andrei Neacșu. Tot atunci au făcut și botezul fiului lor, Zian Ioan.  

Fotografii: Agerpres/@ilinca.vandicioficial

Vezi și VIDEO: O vară din cale-afară Ep.5: Geanina Ilieș – La Valea cu pești