Anda Adam este una dintre cele mai urmărite vedete din România, cei 1.1 milioane de fani de pe contul de Instagram demonstrând acest lucru.

Imaginile și clipurile pe care le postează pe rețelele de socializare sunt intens comentate, iar artista nu este ferită și de cei care o critică pentru anumite ipostaze în care se lasă pozată.

În urmă cu câteva zile, cântăreața a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie foarte decoltat, iar poziția în care s-a fotografiat nu a fost neapărat apreciată de admiratori. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⭐️???????????????? ????????????????⭐️ (@andaadam) on

”Mâna dreaptă zici că e din alt film”, ”Dar ce a pățit mâna dreaptă?” au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

După un mariaj care a durat aproximativ cinci ani, timp în care Anda Adam a născut și o fetiță, presa a început să speculeze că artista este la un pas de divorț. Deși nu a confirmat, dar nici nu a negat că zvonurile ar fi adevărate, cântăreața a dat de înțeles că lucrurile nu mai merg ca la început în relație, dar că acest lucru nu este un motiv de îngrijorare.

sursa foto: Instagram

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Piept de pui crispy cu garnitură de cartofi la cuptor