Antrenorii intra in platou pentru prima data in noua formula - Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila si sunt pregatiti sa dea startul competitiei in care doar VOCEA conteaza.

Pavel Bartos este gata sa intre in scena si sa aduca pe micile ecrane vocile care vor intra in istorie. Concurentii sunt pregatiti sa impresioneze si determinati sa intoarca toate cele 4 scaune.

Rand pe rand vor intra pe scena Vocea Romaniei concurenti care abia isi incep cariera la o varsta frageda, care au trait o viata pe scena sau care si-au descoperit singuri pasiunea pentru muzica. Insa toti au in comun vocile absolut senzationale si pasiunea pentru muzica.

Ne asteapta o editie cu multe surprize, precum o concurenta care a avut mare succes in cariera muzicala si care a ales sa vina la Vocea Romaniei, reusind sa intoarca toate cele patru scaune. Reactiile antrenorilor in momentul in care au vazut-o vor face deliciul publicului, iar batalia pentru ea va fi una memorabila deoarece pentru prima data in istorie, Vocea Romaniei nu doar lanseaza ci si relanseaza o voce care a cucerit milioane de ascultatori acum cativa ani.

VIDEO AICI

Interpretari originale, voci care schimba registrul cu o usurinta demna de invidiat si personaje originale ii vor pune pe antrenori in ipostaze spectaculoase inca din primul episod. Daca pana acum lupta se dadea doar la nivel de replici, de data aceasta se muta direct pe scena.

Spectacolul vocilor incepe in forta cu auditiile pe nevazute care dau startul calatoriei catre marele trofeu! Descopera cine sunt norocosii care au sansa sa intre in etapa duelurilor, la PRO TV, astazi, 16 septembrie si vineri, 19 septembrie, de la 20:30.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!