Acoustic Garden cu Irina Popa & Iulian Vrabete - Live music under the tree

In fiecare seara terasa noastra din parc prinde viata, departe de betonul si caldura din oras. Acoustic Garden – music under the tree, este un proiect de vara Beraria H. Am ales cativa oameni plini cu chef de viata si i-am rugat sa ne arate tot ce au mai bun. Abordand toate genurile muzicale si cu reorchestrari interesante, voci deosebite si instrumentisti excelenti te cheama pe malul lacului sa simti muzica.

Astazi sub copacul de pe terasa veti auzi vocea extraordinara a Irinei Popa si bass-ul inconfundabil al lui Iulian Vrabete (Holograf).

2 Zece

Vineri, 2 zece band urca pe scena The Tube si nu se mai da jos pana in zori!

Vino si tu sa-i asculti si sa dansezi alaturi de cei mai nebuni prieteni! Alchimistii nostri de la bar au cele mai tari retete de cocktail-uri, iar atmosfera o cream impreuna!

The Colours

The Colours este pregatita sa incinga din nou spiritele! Nu pierde o noua seara in care sa simti ca #estiTUinTheTUbe!

Muzica live de calitate, cocktail-uri si shot-uri delicioase, atmosfera incendiara, puse in scena pentru voi si cu ajutorul vostru!

FESTIVALURI

CantaCuzino Frequencies

Pe cele 3 scene ale festivalului vor urca peste 30 de artisti internationali si locali foarte atent selectionati, ce vor magnetiza participantii in jurul castelului. Printre stilurile pe care le poti asculta in cele 3 zile ale festivalului vei regasi: deep house, techno, melodic techno, electro, progressive si new age. Incepem la scena de zi, trecem apoi la cea de noapte si ne regasim la after-party, intr-o calatorie continua ce va incepe vineri si se va incheia duminica.

Hai Sus - Festival Urban de Muzica si Teatru

In perioada 24-30 august, de la ora 19:30 te asteptam sa te relaxezi prin arta la festivalul Hai Sus Fest. Te invitam sa iei loc, la inaltime, pentru ca ti-am pregatit cate un moment special in fiecare seara din cele 7 de festival! Luni, miercuri, vineri si duminica suntem PE muzica, iar marti, joi si sambata suntem PE teatru!

Festivalul International de Teatru NETA 2015

Incepand din 28 august 2015, sub palaria cea noua a Teatrului National din Bucuresti, initiator, organizator si gazda, se va desfasura Festivalul International de Teatru NETA 2015, amplu eveniment teatral ce urmeaza sa reuneasca la Bucuresti 13 productii teatrale din 10 tari membre ale retelei NETA.

Baro Foro - Goran Bregovic, Mahala Rai Banda si Gipsy Casual

Sambata, 29 august de la ora 18:00, la Arenele Romane, are loc prima editie a festivalului intercultural “Baro Foro”. Evenimentul il are drept invitat pe celebrul artist Goran Bregovic si Wedding and Funeral Orchestra. Invitati speciali sunt Mahala Rai Banda si Gipsy Casual.

Festivalul George Enescu 2015

Editia a XXII-a a Festivalului International George Enescu va avea loc intre 30 august si 20 septembrie 2015, la Sala Palatului si Ateneul Roman din Bucuresti si va gazdui 58 de concerte in sali, precum si multe alte evenimente in aer liber, in cadrul ”Pietei Festivalului si a ”Bucurestiului Creativ”.

Aproximativ 2.500 de artisti straini si 500 de artisti romani vin la editia din 2015 a Festivalului “George Enescu”, cel mai mare eveniment cultural international organizat de Romania si cel mai puternic promotor al creatiei si valorilor marelui compozitor roman, intrat in patrimoniul mondial, George Enescu.

Ghetto Friday - Adnana Sun

We`ll be bumpin` On The Vibe Side together with turntablist and exquisite sound provider Adnana Sun.

Klubnacht

Genuri muzicale: alternative, punk, rock, progressive, grunge, reggae, funk, 90's, 80's.

Line-up: Mircea Oculeanu & Nic

There's No Place Like Home

Home is where love resides, memories are created, friends always belong and laughter never ends.

Grab those dancing shoes, it’s high time we get this home party started with Ruky Deejay.

+Cele mai tari FILME - Uite lista completa aici