În vara anului 2019, după o relație care a durat patru ani, Bradley Cooper și Irina Shayk și-au spus „Adio”, informația fiind confirmată de cele două vedete după ce paparazzi l-au surprins pe frumosul fotomoel în timp ce părăsea cu bagajele făcute căminul conjugal din Los Angeles.

În vârstă de 34 de ani, Irina Shayk dezvăluia la începutul acestui an că i-a fost greu după despărțirea de Bradley Cooper, alături de care are și o fetiță (Lea De Seine), însă atunci când ea decide să se despartă de cineva, acea persoană dispare definitiv din viața ei.

„Cred că am fost foarte norocoşi că am avut şansa de a experimenta împreună. Viaţa fără Bradley Cooper este un teren nou pentru mine. Dacă o persoană iese din viaţa mea, atunci chiar dispare din viaţa mea, tai toate legăturile. Este greu să găseşti un echilibru între a fi mamă singură şi a fi femeie muncitoare, care trebuie să-şi întreţină familia. Credeţi-mă că sunt zile în care mă trezesc şi îmi spun: «Dumnezeule, nu ştiu ce să fac, simt că mă prăbuşesc»”, spunea modelul la începutul lui 2020.

Irina Shayk pare că și-a mai revenit în ultimele luni, iar în aprilie s-a scris că acum ar forma un cuplu cu Vito Schnabel, care este colecționar de artă. Iar în februarie se vorbea că ar avea o relație cu Riccardo Tisci, designer de modă. Mai mult decât atât, fotomodelul s-a dedicat foarte mult jobului și acest lucru se poate observa din postările pe care le face pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Dacă la finalul lunii mai Irina Shayk a postat pe celebra rețea de socializare o fotografie în care apărea într-o lenjerie intima transparentă, care a adunat aproape 500.000 de like-uri, în urmă cu doar câteva zile ea a postat și o fotografie în care apare topless și își acoperă sânii cu mâinile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Foto: Instagram Irina Shayk; Profimedia Images

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 13: Cristian Dascălu, despre cum a refuzat oferte de la Google şi Facebook