FILM

Interstellar
Regie: Christopher Nolan
Distributie: Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Anne Hathaway

Christopher Nolan revine in cinematografe, dupa trilogia The Dark Knight, cu cel mai ambitios film din cariera lui - Interstellar. Pelicula este bazata pe teoria fizicianului Kip Thorne care sustine existenta gaurilor de vierme.

Astfel, povestea filmului va include calatorii in spatiu si timp, calatorii realizate de catre un grup de oameni de stiinta care ajung intr-o alta dimensiune. Din distributie fac parte Matthew McConaughey, Anne Hathaway si Jessica Chastain.

Festivalul Filmului Francez 2014 - SALA ELVIRA POPESCU

08 Noi ora 12:00 - 20:00

09 Noi ora 12:00 - 20:00

Festivalul Filmului Francez 2014

Festivalul Filmului Francez are loc in perioada 31 octombrie – 9 noiembrie in 8 localitati din Romania: Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Sibiu, Buzau, Targu Mures si Constanta.

La Bucuresti, cea de-a 18-a intalnire a publicului francofil nu poate fi sarbatorita altfel decat prin umor. Astfel, tema acestui an va fi „Burlescul in cinematografie. Din trecut pana in prezent”, iar invitatul de onoare este celebrul Pierre Étaix, caruia organizatorii ii dedica o retrospectiva. Nu vor lipsi nici premierele cinematografice de la Cinema Elvire Popesco, iar competitia „tineri regizori” va prezinta 8 noi productii.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.

Festivalul national de teatru Independent - FNTi 2014

Festivalul national de teatru Independent

Festivalul national de teatru Independent este primul festival de teatru din Romania ce reuneste artisti si companii de teatru independent din intreaga tara in spatii culturale independente sau necoventionale.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.

Festivalul International de Muzica de Camera SoNoRo editia a IX-a - Bridges - Palatul Cotroceni

Festivalul International de Muzica de Camera SoNoRo editia a IX-a - Bridges - Palatul Cotroceni

A IX-a editie a Festivalului International de Muzica de Camera SoNoRo are loc intre 31 octombrie si 17 noiembrie 2014, la Bucuresti, Cluj si Iasi.

Programul editiei 2014 cuprinde concerte inspirate de poduri renumite ale lumii: Pont Neuf din Paris, Podul Nevsky din Sankt Petersburg, Podul Radetzkzy din Viena, Brooklyn Bridge sau Westminster Bridge din Londra. Concertele tematice vor fi completate de o seara poetica cu Cvartetul Tarkovsky al pianistului de jazz François Couturier, alaturi de Andrei Tarkovski junior, fiul cunoscutului regizor rus, de o Gipsy Night de exceptie cu celebrul violonist maghiar Roby Lakatos si band-ul sau din Bruxelles, la Palatul Bragadiru, de o intalnire cu Bruno Monsaingeon, cel mai important regizor de documentare despre lumea muzicala a secolului XX, si de multe alte surprize.

Muzicieni precum violonistii Vilde Frang, Boris Brovtsyn, Alexander Sitkovetsky sau Daniel Rowland, violistul Vladimir Mendelssohn sau violoncelistii Nicolas Altstaedt sau Anja Lechner sunt doar cateva dintre numele sonore ale celor peste 35 de artisti care vor incanta publicul la Bucuresti, Cluj sau Iasi.

Programul il gasesti aici

Basm - Ray Okpara, Rosario Internullo, Negru, Mano, Capote - Studio Martin

Vineri ora 23:00 - 06:00

Basm - Ray Okpara, Rosario Internullo, Negru, Mano, Capote - Studio Martin

A fost odata ca niciodata un BASM! Povestitor: Love Events. Basmul este o naratiune populara in ritm de dans.. de mare intindere, cu multe personaje care au cel mai adesea forte supranaturale!Tema basmului este lupta impotriva plictiselii!

Personajele sunt numeroase si au insusiri supranaturale. Apar obiecte miraculoase, substane miraculoase, fiinte supranaturale, animale fabuloase care ajuta personajul pozitiv sa se distreze. Elementele reale se impletesc cu elementele fantastice!

Personajele pozitive:

Ray Okpara
ROSARIO INTERNULLO
Negru
Mano Andrei
DJ Capote

Tube & Berger, NTFO, Punu, Victor Stancov, Fouchat - Halele Carol

Vineri ora 23:00 - 07:00

Tube  Berger, NTFO, Punu, Victor Stancov, Fouchat - Halele Carol

Suprasaturati de “mereu aceleasi locatii” , preluam controlul in Halele Carol si transformam o fosta fabrica in "casa" noastra pentru o noapte memorabila de dans si voie buna.Neconventional?Un cuvant tot mai des folosit de noi, cei ce iubim muzica electronica, iar Warehouse un concept la care de mult asteptam sa luam parte.

Indragostiti de locatii celebre precum Fabric London si Berghain, am cautat timp indelungat locul potrivit pentru a putea aduce putin din spiritul berlinez si londonez, in petrecerile bucurestene pe care le organizam.

Programul il gasesti aici

We Dance with Adam Beyer, Kozo, Cap - KRISTAL GLAM CLUB

Vineri ora 23:00 - 07:00

We Dance with Adam Beyer, Kozo, Cap - KRISTAL GLAM CLUB

Multi promoteri isi incep activitatea cu un eveniment intr-unul din cluburile consacrate ale Bucurestiului. Ei bine, We Dance va invita pentru prima data in cei aproape 6 ani de existenta in Kristal Glam Club.

Intotdeauna am avut placerea si curiozitatea de a descoperi locuri noi, cu povesti noi, dar aceasta seara are nevoie de un spatiu - perfect organizat, care sa se potriveasca cu prestanta afisata de catre Adam Beyer la pupitru.

Atentie ! Nu intram in povesti de adormit copii, cu basme, nuvele sau mai stim noi ce… aici totul e real, palpabil. Cine nu ne crede se poate convinge singur.

Mai multe detalii aici

Jack White (White Stripes) - Romexpo

09 Noi ora 21:00 - 00:00

Jack White

BREAKING NEWS: Jack White (White Stripes) in premiera in Romania

Castigatorul a 8 premii Grammy Music Awards, Jack White va concerta in premiera in Romania pe 9 noiembrie, in Pavilionul Central de la Romexpo.
Cat costa?

Jack White a scos un numar limitat de bilete pentru fanii sai incepand de MIERCURI 17 SEPTEMBIRE de la ora 10:00 in reteaua Eventim , urmand ca data oficiala de punere a biletelor in vanzare sa fie vineri ,19 septembrie.

Biletele First-on-the-scene (primele 1000) la normal circle sunt disponibile la pretul promotional de 130 de lei iar cele la categoria golden circle (primele 500) se pot achizitiona la pretul promotional de 215 lei.Dupa epuizarea promotiei First-on-the-scene, pretul final in categoria normal va fi de 157 de lei iar la golden circle de 252 de lei. Biletele VIP (cu loc) sunt disponibile la pretul de 360 de lei.

Biletele sunt diponibile numai prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro