"Accesoriile lor variază de la pandantive în formă de craniu la câini, profesiile, de la prinţese la jucători de fotbal american, iar locurile în care îşi fac cumpărăturile, de la Net-a-Porter la haute couture", rezumă editorii Vanity Fair lista de anul acesta.

Lista întreagă, alături de secretele de stil ale vedetelor selectate, va apărea în numărul pe luna septembrie al revistei Vanity Fair, pe a cărui copertă este Kate Middleton.

 

Jay-Z

 

Bill Cunningham

Bill Cunningham

 

Colin Firth

 

Colin Firth

 

Tom Brady

Tom Brady

 

Richard E. Grant

Richard E. Grant

 

Pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete se mai regăsesc actriţa Jessica Chastain, fotograful Bill Cunningham, modelul şi actriţa Léa Seydoux, Colin Firth şi soţia sa, producătoarea Livia Firth, jucătorul de fotbal american Tom Brady, actriţa Fan Bingbing, actorul Richard E. Grant, actriţa Diane Kruger, designerul şi fotografa rusă Ulyana Sergeenko şi designerul Stella McCartney.

Lui Kate Middleton i se alătură pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete alţi membri ai unor familii regale: prinţesa Alexandra a Greciei, prinţesa Mary a Danemarcei, Charlotte Casiraghi, a patra în ordinea succesiunii la tronul Principatului Monaco, şi Moza bint Nasser, soţia şeicului Qatarului.

Vanity Fair este una dintre cele mai importante reviste din lume, cu articole ample din domenii precum afaceri externe, entertainment, business şi modă.