Jeremy Clarkson, cel care se pregateste sa faca un nou show de masini alaturi de Richard Hammond si James May, a facut o declaratie socanta la o saptamana dupa atacul terorist de la Paris in urma caruia 130 de persoane si-au pierdut viata.

"Sunt cu totii nebuni? Daca aruncam bombe asupra lor, vor fi si mai nervosi si vor trimite oameni care sa se arunce in aer in magazine. Asta ne va enerva pe noi si vom arunca si mai multe bombe ceea ce ii va face sa trimita si mai multi oameni in Europa sa se arunce in aer si asa mai departe" a spus Clarkson in The Sun, vorbind si despre amenintarile lui Sheikh Abu Muhammad al-Adnani.

"Ne va tolera atata timp cat il lasam pe el si pe organizatia lui in pace. Dar ce putem face? Putem sta si sa ii lasam sa continue masacrul? Ei bine, trebuie sa ne lasam ghidati de istorie. Nimeni nu a intervenit cand Oliver Cromwell provoca hao in Irlanda, omorand pe toti cei care ii ieseau in cale, spunand ca face lucrarea Domnului. Nimeni nu a incercat sa-i opreasca pe Stalin, sau Pol Pot sau Idi Amin. Dar au disparut cu totii pentru ca lumea s-a plictisit de ideile lor si a mers mai departe" a mai spus Clarkson, cel care a fost criticat dur pe retelele de socializare pentru aceste comentarii, mai ales fiind punctat ca Pol Pot sau Idi Amin au fost oprit de pierderea razboiului cu Vietnam, respectiv Tanzania.