Purtătorul de cuvânt al actorului a confirmat marţi după-amiază că cei doi s-au separat.

"Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au despărţit pe cale amiabilă. Vă roagă să le respectaţi viaţa privată şi, mai ales, pe cea a copiilor lor", a declarat agentul de presă al actorului american pe site-ul emisiunii de divertisment "Entertainment Tonight".

 

Vanessa Paradis

 

Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, şi Johnny Depp, în vârstă de 49 de ani, sunt părinţii a doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Jason Jack, în vârstă de 10 ani, scrie dailymail.co.uk.

Cei doi, care nu au fost niciodată căsătoriţi, nu au mai fost văzuţi împreună în public din 2010.

Vanessa nu a participat la niciun eveniment de promovare pentru cele mai recente filme ale lui Depp, "Dark Shadows" şi "The Rum Diaries", în care a jucat alături de actriţa Amber Heard, în vârstă de 26 de ani, de care actorul ar fi fost îndrăgostit.

Ştirea despre despărţirea lor vine la o lună după ce cuplul anunţase că "lucrează" pentru a face relaţia lor să funcţioneze.

Recent, cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis a declarat că nu crede în ideea potrivit căreia fiecare persoană are un suflet pereche şi s-a declarat "speriată" de această posibilitate.

Părinţi a doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Christopher, în vârstă de 10 ani, căruia i se mai spune şi Jack -, cei doi artişti nu s-au căsătorit niciodată şi au locuit în sudul Franţei, la Hollywood şi pe o insulă privată din Caraibe.

 

Johnny Depp

 

Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison între anii 1983 şi 1985 şi a avut o relaţie intens mediatizată cu actriţa Winona Ryder la începutul anilor 1990.

Zvonurile despre despărţirea cuplului Paradis-Depp au apărut în urmă cu mai multe luni. În ianuarie, artista franceză a dezminţit aceste zvonuri într-o emisiune a postului de televiziune Canal+. "Zvonul este fals, bineînţeles că este fals", a spus Vanessa Paradis. Ea a încercat atunci să respingă cu umor speculaţiile din presă:

"Ne despărţim iarna, dar ne căsătorim în fiecare vară. Mă aflu la cea de-a 12-a «sarcină» a mea. Iată, nu-i prea grav". Actriţa a vorbit şi despre copiii ei, încercând să avertizeze mass-media şi să îi protejeze: "Acest zvon poate, într-adevăr, să facă mult rău familiei mele".

Johnny Depp a dezminţit la rândul lui zvonurile despre despărţirea cuplului, în luna mai, într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun.