Acest single reprezintă o colaborare muzicală a artistului american cu rapperul Jay-Z, informează accesshollywood.com

Single-ul "Suit and Tie" este prima piesă nouă lansată de cântăreţul în vârstă de 31 de ani după materialul discografic "FutureSex/LoveSounds" din 2006, care a fost bine primit atât de critici, cât şi de public.

Click AICI pentru video

Această piesă face parte de pe cel de-al treilea album al artistului, "The 20/20 Experience", care va fi lansat în acest an.

Într-un mesaj postat pe site-ul său, Justin Timberlake spune că a început înregistrările pentru noul album în iunie 2012. El a compus şi produs single-ul "Suit and Tie" în colaborare cu Timbaland, muzicianul care a produs precedentul lui disc, "FutureSex/Love Sounds".

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 31 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy.

În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.