FILM

Chappie

Regia: Neill Blomkamp
Cu: Sigourney Weaver, Sharlto Copley, Hugh Jackman, Dev Patel

Chappie este povestea unui robot care este rapit de doi criminali, imediat dupa ce este creat, si ajunge sa fie copilul adoptiv al unei familii disfunctionale. El este o progenitura cu calitati deosebite, dar in acelasi timp...robot. Alaturi de Hugh Jackman si Shalto Copley, mai joaca si Sigourney Weaver.

Jimmy’s Hall

Regia: Ken Loach
Cu: Simone Kirby, Jim Norton, Barry Ward, Andrew Scott

În 1921, în pragul izbucnirii Războiului Civil din Irlanda, Jimmy Gralton (rol jucat de actorul Barry Ward) construieşte un salon de dans la o răscruce de drumuri de ţară din Irlanda, comitatul Leitrim. Aici tinerii vin să danseze, să înveţe, să dezbată, sau să viseze. Dar, mai presus de toate, să se distreze şi să fie liberi. Jimmy’s Hall întruchipează spiritul acelor oameni care gândesc liber.

Locul devine foarte populat iar Biserica şi politicienii încep să nu vadă cu ochi buni popularitatea lui Jimmy Gralton, care ulterior este deportat în America. După zece ani, Jimmy se întoarce din New York şi decide să redeschidă salonul din satul natal, acum o clădire abandonată şi în paragină. Gestul său însă va reactiva acelaşi tip de probleme din anii ‘20.

The Loft

Regia: Erik Van Looy
Cu: Wentworth Miller, Karl Urban, James Marsden, Eric Stonestreet

Cinci bărbați însurați închiriază împreună un loft în centrul orașului pe care îl transformă într-un loc al plăcerilor interzise și al fanteziilor dincolo de orice limită. Dar fanteziile se transformă în coșmar când descoperă cadavrul unei femei în apartament, și își dau seama că unul dintre ei e sigur implicat în acea crimă.

CONCERT

LAMB live @ Control 7 martie 2015,  ora 20:00.

LAMB live @ Control

Lamb va susţine un concert în Sala Berlin a clubului Control din Bucureşti. Concertul face parte din turneul european de promovare al albumului “Backspace Unwind” şi este al doilea concert în România, după apariţia la B’ESTFEST, în 2011.

Lamb a luat fiinţă în 1996, fiind alătuită din Andy Barlow şi Lou Rhodes. De-a lungul carierei au lansat şase albume, încă de la primul “Lamb”, ei au fost consideraţi de criticii muzicali ca un fenomen. Cu un stil muzical ce combină trip hop-ul cu jazz-ul, la care se adaugă influenţe de dub, breaks, drum and bass, şi o puternică prezenţă a elementului vocal, Lamb şi-a câştigat rapid poziţia pe piaţa muzicală britanică.

Discotecă feat. MIRABELA DAUER /// Ediție specială /// 6 martie /// Colectiv

Discotecă feat. MIRABELA DAUER

Una dintre vocile speciale ale RomPop-ului, MIRABELA DAUER ajunge în premieră absolută la DISCOTECĂ pe 6 martie, în Colectiv (Strada Tăbăcarilor Nr. 7).

Debutînd la mijlocul anilor '60 ca vocalistă a legendarei trupe Roșu și Negru, trecută apoi prin Grupul vocal Aurora, Mirabela devine, începînd cu anii '70, o prezență importantă pentru televiziune și pentru circuitul festivalier RomPop. Acompaniată de band-uri precum Sincron, Mondial, Savoy, Progresiv TM, Post Scriptum și Romanticii, face parte din Sfînta Treime a RomPop-ului, alături de Corina Chiriac și Angela Similea. Împreună cu colectivul Discotecă, Mirabela Dauer își va revizita, printr-un recital extraordinar, repertoriul din perioada de glorie a muzicii ușoare.

În afara concertului, noaptea albastră a Discotecii va fi luminată de un All Night RomPop DJ Set livrat de discolectiv, cu muzici de dans de pe vinilurile apărute la Electrecord în perioada anilor '60-'80.

BERE GRATIS - NOAPTE CALDA [email protected] CINEMA PATRIA

BERE GRATIS - NOAPTE CALDA live@ CINEMA PATRIA

Anul trecut lansam single-ul "Noapte caldă", romanul de dragoste al fiecăruia dintre noi. Anul acesta vom pune în scenă povestea ta de iubire printr-un concert live emoționant, pe scena cinematografului Patria, duminică 8 martie 2015, de la ora 19:30.

O "Noapte caldă" care aduce mai aproape de sufletele fanilor emoție și muzică, într-o evadare romantică din cotidian. La fel ca într-un joc de șah, în care regina este cea mai puternică piesă de pe tablă, și în viață este valabilă zicala "fără regine nu există regi". Vom celebra Ziua Femeii alături de publicul prezent, într-o seară magică, cu un regal de muzică live.

PARTY

Nights of the Self #6 - Alexandru Jijian

Nights of the Self #6 - Alexandru Jijian

#6 dintr-o serie de petreceri dedicate tripurilor lungi, complete, complexe. Nights of the Self unește serile în care punem accent nu doar pe dans ci și pe viziunea curatorul muzical care ne poartă de la apus până la răsărit.

 

Alexandru Jijian @ One Undergound Radio / 2009 by Alexandru Jijian on Mixcloud

 

Jijian face parte din ultima generație de aficionados care a frecventat clubul Web, pe vremea când acolo aveau rezidența DJ Vasile, Sleek, Pedro, Matze și alți performeri care la vremea respectivă dădeau conturul potrivit scenei electro din București. Jijian e remarcat de Marika și de unul dintre membrii fondatori Unu’, Bogdan Popoiag, care îl invită la serile Selectro din Expirat. În 2009 încălzește publicul în deschidere la Chris Liebing la Studio Martin și, după asemenea temperaturi ridicate, la scurt timp este invitat să facă parte din Mango Booking (din care făceau parte la momentul respectiv Cosmin TRG, The Model, TBF, Bogdan și Khidja Clouds Society).

 

Alexandru Jijian - Live @ Nights of The Self (Club Control) Ian 2014 by Alexandru Jijian on Mixcloud

 

Realizator de emisiuni radio de profil, blogger ocazional (muzicaelectronica.ro/), iubitor de muzică electronică și party goer, Jijian are o cultură muzicală solidă care se simte în seturile sale. A împărțit scena de-a lungul anilor cu greii Jeff Mills, Miss Kittin, SIS, Alex Under, Joseph Capriati, Luciano, Marcel Dettmann, Lawrence, Pantha Du Prince, Paul Ritch, Levon Vincent, Cristian Varela, Nina Kraviz, Apparat, Chris Liebing, Ambivalent sau Umek.

 

Live @ Clubwerks #5 by Alexandru Jijian on Mixcloud

 

Eclectic, amuzant, mereu racordat la pulsul publicului, Jijian e genul de DJ la ale cărui petreceri o să începi să dansezi chiar dacă e abia miercuri și cam târziu în noapte, chiar dacă ești înghesuit între mii de oameni la festival, dar mai ales pentru că selecția e impecabilă.