Lil Nas X a stârnit o nouă controversă în mediul online, după ce a decis să pună paie pe foc în conflictul său cu internauții. Rapperul, care a fost criticat pentru cea mai recentă piesă a sa - Montero (Call Me By Your Name), a ajuns pe locul întâi în topurile muzicale din SUA și Marea Britanie.

Sper că cei care mă urăsc sunt triști acum. Sper că ei plâng. Vreau ca lacrimile voastre să-mi umple cupa Grammy”, a scris rapperul pe Twitter.

Mesajul său sfidător nu a trecut cu vederea de unii dintre fanii săi. Ei s-au simțit jigniți.

@LilNasX, mă rog ca toată această chestie gay este doar un act sau o fază și că te vei schimba. Dumnezeu te iubește și vrea să te ierte, atâta timp cât și tu vrei să fii iertat. Dumnezeu să te binecuvânteze”, a scris o admiratoare pe rețeaua socială. Mesajul a fost preluat și distribuit de mulți internauți.

Piesa care a ajuns în topuri este o „celebrare a minorităților sexuale”, lucru care i-a scandalizat pe conservatori.

În vara anului 2019, rapperul de 21 de ani a dezvăluit că este gay. El a explicat că a trăit mulți ani cu un sentiment de vină.

Mi-am petrecut toți anii din adolescență urându-mă pe mine din cauza prostiilor pe care le-ați predicat că mi se vor întâmpla pentru că eram gay. Așa că, sper că sunteți furioși, rămâneți furioși, simțiți aceeași mânie pe care ne-ați învățat să o simțim față de noi înșine”, a scris atunci Lil Nas X.

Rapperul a mai fost criticat pentru lansarea, în parteneriat cu compania MSCHF, unor pantofi sport care au șocat planeta. „Adidașii Satanei”, cum au fost numiți, au în componență inclusiv sânge de om. Detalii AICI.

Fotografii: Getty Images/YouTube

Vezi și VIDEO: Vezi și VIDEO: Ce fac băieții pe Tik Tok?!